Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez jest w normie. Dosyalam prochy na zawroty głowy, ale czy moge je brac starajac się tego nie wiem.Andżelika mam nadzieję, że przestanie☺ a może ciśnienie?
Ja właściwie [emoji6]Z tego co widzialam na radarze nie dlugo powinno u ciebie przestac a u mnie zacznie.:/
A kto pyta o monitoring? Bo nie moge wyłapać.
Robilam dzisiaj test owu piękne bordowe kreski, mam nadzueje ze nastroj mi wróci.
Cześć, pewnie [emoji6] a czemu musicie poczekać ? [emoji5]WitamMogę się przyłączyć? Cierpliwie czekam do 2018
Chcemy się starać o dzidzie, ale puki co musimy poczekać :/
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Niestety nieStokrotenko to nigdy nie miałaś dwóch równie ciemnych kresek?
3 razy od 3 nad ranem... później już wyszedł z nim Pan [emoji6] bo ja już byłam bezsilna. .. dostał węgiel i probiotyk i chyba działa [emoji6] bo nie "woła" na dwór.Stokrotko wyprowadzimy się, jak znajdziemy stancje, czekamy na info od gościa, który nam jej szuka. Podobno jest problem ze znalezieniem jak nigdy :/
To drogi ten monitoring, może do tego jeszcze oddzielnie trzeba za wizytę płacić czy to już wliczone?
Biedny piesek, no i Ty.. kto to widział o 3 rano z psem wychodzić![]()
Andzelika może zwyczajnie jesteś przemeczona? Dziwne te objawy. Dobrze, że wyniki wszystkie w normie
U mnie słonecznie i ciepło, ciekawe jak długo xd
Kinga zaczynacie już działać jak mąż wróci?Który masz dc?