reklama

Starania 2018

A u mnie piersi wręcz przeciwnie, za tydzień (nie)powinnam mieć @ a one jakieś takie dziwne flaczki. [emoji23] Nie bolą w ogóle do tego sutki ciągle mam zimne... Jakiś dziwak ze mnie. [emoji89]
Migdałowe mnie zaczęły boleć dopiero jakiś tydzień po terminie @ :p teraz bolą i rosną, stary skacze ze szczęścia.

reklama
My oglądaliśmy 'Zaplątani' :)

ckai9jcgezx02s4y.png
My dzisiaj oglądaliśmy jakiś program o katastrofach lotniczych :-) młoda ten program uwielbia :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

A z tymi piersiami to zawsze przed okresem mi wręcz puchły, nie mogłam ich dotknąć, straszne to było. Ale odkąd biorę euthyrox to tylko są lekko nabrzmiale, no ale nie w tym cyklu. [emoji44]

A z tymi piersiami to zawsze przed okresem mi wręcz puchły, nie mogłam ich dotknąć, straszne to było. Ale odkąd biorę euthyrox to tylko są lekko nabrzmiale, no ale nie w tym cyklu. [emoji44]
Mi teraz niby po owu na pewno a cyce nie bolą nic. Ale ja z tym mialam roznie. Czasami cyce bolą mocno a czasami w ogole.nie wiem od czego to zalezy.

Aaa zobaczymy czy moje prognozy dotyczące @ są trafne. Powinna przyjść najwczesniej w piątek lub sobotę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry