Dagaa11
Fanka BB :)
WitajDagaa witaj.[emoji5] natka teraz robię domowe labolatorium
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WitajDagaa witaj.[emoji5] natka teraz robię domowe labolatorium
Testy dosyć precyzyjnie mówią kiedy jest owu, kiedyś też mi się wydawalo, że już na pewno u mnie wystapila owu a testy stwierdzily to dopiero później i miały rację☺Witajja zaopatrzyłam się w 30 testów owulacyjnych z allegro, termometr i zeszycik. Jak skończy się @, to zaczynam działać, bo dochodzę do wniosku, że chyba jednak nie znam swojego organiznu na tyle, ile mi się wydawało
Mam nadzieję, że się na nich nie zawiodęTesty dosyć precyzyjnie mówią kiedy jest owu, kiedyś też mi się wydawalo, że już na pewno u mnie wystapila owu a testy stwierdzily to dopiero później i miały rację[emoji5]
Piszą, żeby niby nie z porannego moczu bo może dawać wynik fałszywie dodatni ale ja kiedyś robilam o różnych porach i zawsze wychodził mi tak samo. Teraz się trzymam i robię od rana zawszeMam nadzieję, że się na nich nie zawiodęzastanawiam się tylko w jakich godzinach je wykonywać? Czytałam, że raczej w godzinach popołudniowych i o stałej porze. Ale z tym u mnie może być problem, bo różnie pracuję i jak akurat będe w pracy to nie dam rady testować [emoji21]
Ja myśle, że będę robić miedzy 12-15, wtedy będę albo przed pracą, albo juź poPiszą, żeby niby nie z porannego moczu bo może dawać wynik fałszywie dodatni ale ja kiedyś robilam o różnych porach i zawsze wychodził mi tak samo. Teraz się trzymam i robię od rana zawsze
Miłego dnia☺ ja zbieram dzieciaki i na zakupy☺Ja myśle, że będę robić miedzy 12-15, wtedy będę albo przed pracą, albo juź po
A teraz zbieram się do pracy, miłego dnia wszystkim [emoji11]