Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dagaa, witaj, fajnje, ze dolaczylasKorzystalas juz z tych testow z allegro, sa godne polecenia?
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Mlody idzie spac po 22. Wszedzie syf. Pranie mi ni3 wyschlo. Zrobie prezent na rocznice i zrezygnuje. Taki bedzie final tego wszystkiego. Kit z zaliczka i ze wszystkim.Andżelika na psach to ja się w ogóle nie znam więc nie pomogę. A co do szykowania to może zostaw sobie jak młody pójdzie spać.
Nie denerwuj się, dzisiaj chyba cały dzień taki do niczego. Ja też nerwowa od rana. A ile ma lat twój syn?Mlody idzie spac po 22. Wszedzie syf. Pranie mi ni3 wyschlo. Zrobie prezent na rocznice i zrezygnuje. Taki bedzie final tego wszystkiego. Kit z zaliczka i ze wszystkim.
Kuba ma 2.5 prawie. Poświęcam mu więcej czasu teraz bo widzę że psiaki nowe juz mu nie pasują i czuję ze jest troszke zazdrosny.Nie denerwuj się, dzisiaj chyba cały dzień taki do niczego. Ja też nerwowa od rana. A ile ma lat twój syn?![]()
Absolutnie nic nie mam ruszone. Powiem szczerze, mąż to straszny balaganiarz cokolwiek znaleźć graniczy z cudem i dopiero teraz dom ogarnęłamAndżelika spokojnie, co nie zapakujesz dzisiaj to jutro od rana zapakujesz ja tak zawsze robię wstaje godzinę albo 1.5 przed moimi potem jak sobie poszykuje budzę chłopa o ile już nie wstal i na końcu dzieciaki
Wiesz ja dzień przed wyjazdem zazwyczaj mam wszystko gotowe na tip top ale nie tym razem. Kiepski mam dzień, z rana gonitwa za dzieckiem, dziecko poszlo spac to moj mlodszy o 10 lat brat przyjechał pierdanczyl o samochodachWakacje, my jedziemy w tym roku dwa razy na kilka dni w lipcu w góry do Białki Tatrzańskiej i potem w sierpniu na 2 tygodnie nad jeziora. Zeszłego roku nigdzie nie byliśmy.
andzelika, dostałaś chyba nerwa wyjazdowo-pakującego rodzinę na wyjazd. U mnie to notoryczne dlatego unikam jak mogę i rozkładam w czasie na tury. I zawsze i tak mam nerw, że wszystko nie tak jak trzeba i syf wszędzie a ja nie gotowa.
Ogólnie to robię pakowanie po nocach jak mam cisze bo maż i dzieci śpią i mogę zapanować nad chaosem.