1
174974
Gość
Ufam lekarzowi ale wiecie... Wystraszyłam się...Myślę że skoro lekarz wie że się starasz to wie co robi
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ufam lekarzowi ale wiecie... Wystraszyłam się...Myślę że skoro lekarz wie że się starasz to wie co robi
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm.. a czytałaś na necie coś o tym leku?Hej dziewczyny. Nie wiem co robić, doczytałam ulotkę tego leku i mnie zmroziło...
![]()
Wyczytałam, że jedna dziewczyna szybko zaszła w ciążę. Inna już w ciąży pisała, że dziecko prawidłowo się rozwija i jakiś lekarz gdzieś się wypowiadał, że jest małe prawdopodobieństwo wystąpienia tych zaburzeń rozwojowych.Hmm.. a czytałaś na necie coś o tym leku?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Standardowe myślenie kobiety [emoji23]Najlepsze jest to, że cały czas nie myślałam nawet, że mogłam w tym cyklu zajść w ciążę a jak to przeczytałam to zaczęłam się bać jak bym wiedziała, że już jestem. [emoji23] Ahh my kobiety...
Trzymam kciuki za kolejny cykl!U mnie okazuje się dziś 1dc... czyli jutro nie testuję. Nowy cykl, nowe nadzieje. Ale już widzę, że będzie ciężko, tym razem tylko 9 dni fazy lutealnej. Podobno witamina b6 pomaga na wydłużenie fl, będę próbować od jutra.
KatiNails, moja się skarży zawsze do nas na tą synową z którą mieszka. Reszta jest w porządku bo daleko![]()
U mnie okazuje się dziś 1dc... czyli jutro nie testuję. Nowy cykl, nowe nadzieje. Ale już widzę, że będzie ciężko, tym razem tylko 9 dni fazy lutealnej. Podobno witamina b6 pomaga na wydłużenie fl, będę próbować od jutra.
KatiNails, moja się skarży zawsze do nas na tą synową z którą mieszka. Reszta jest w porządku bo daleko![]()
Trzymam kciuki za kolejny cykl!
Zapisałam się na kurs samoobrony dla kobiet ale chyba nie skorzystam, bo trzeba mieć wykupione ubezpieczenie indywidualne od następstw nieszczęśliwych wypadków. Z resztą może z innego powodu nie będę też mogła chodzić na takie kursy, kto wie.![]()