P
pralinka92
Gość
Ja polecam Femibion, ma super skład, ale również polecam Ovarin, jest dobry na gospodarkę hormonalną.![]()
Też właśnie słyszałam o tym femibionie że dobry... A orientujesz się może ile on kosztuje mniej więcej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja polecam Femibion, ma super skład, ale również polecam Ovarin, jest dobry na gospodarkę hormonalną.![]()
No co ty mówisz, a jak daleko mam do Malborka?No to kciuki zaciśnięteżeby wszystko poszło po waszej myśli
A tak nawiasem mówiąc to jestem z twoich okolic![]()
Zależy od apteki, ostatnio kupiłam w Dr. Maxie za 36zł bodajże.Też właśnie słyszałam o tym femibionie że dobry... A orientujesz się może ile on kosztuje mniej więcej?
Oo to na kawkę trzeba będzie się zgadać koniecznie!Jestem z![]()
Droga jest ta aptekaZależy od apteki, ostatnio kupiłam w Dr. Maxie za 36zł bodajże.
Szkoda, że zawsze są kolejki u nas, że na dworze ludzie stoją.Droga jest ta aptekaja w gemini nie całe 30zl ostatnio zapłaciłam. A teraz zamówiłam z tej apteki manada testy owu Vitam i ten miovarian i sprawdzimy czy działa. Oprócz niego nie mam zamiaru brać żadnych innych wit
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas nie ma wogóle kolejek w tej apteceSzkoda, że zawsze są kolejki u nas, że na dworze ludzie stoją.![]()
Malbork to też moje okoliceNo co ty mówisz, a jak daleko mam do Malborka?![]()
Jeszcze mam takie uczucie, jak siadam, to taki tępy ból lewej strony mam. Zobaczymy jak to się rozwinie. Na nic się nie nastawiam. Jakbym miała opisać moje aktualne objawy to same ciążowe wręcz, ale jednak mogą być spowodowane równie przez coś innego. Chociażby senność, no aktualnie taka zgniła pogoda, że chyba każdemu chce się spać. Tak czy inaczej za wcześnie na jakiekolwiek testowanie.