wisienka94
Fanka BB :)
Ehh życie staraczki jest stresująceRozumiem Cię doskonale. Ja też w tym cyklu na nic się nie nastawiam. Dzisiaj 21dc.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ehh życie staraczki jest stresująceRozumiem Cię doskonale. Ja też w tym cyklu na nic się nie nastawiam. Dzisiaj 21dc.
Też ja mam A nawet nie wiedziałam że tam jest taka funkcja.. DziękiJa używam aplikacji Flo
![]()
Zdrowia dla synka. Mój do niedzieli na antybiotyku jeszcze, ale już jest zdecydowanie lepiej i kota w domu już dostajeCześć
Eklerka ja mam syna po clo
Migdalove nie wchodzi mi to na tabelkę co wstawilas :/ i zdrówka życzę
Mojemu małemu coś nie chce przechodzić ta choroba
Ja dalej czekam na @ jak na złość nie przychodzi
To czekamy na ładny wynik!Ja po badaniu. Wyniki za 3h okolo. Wylałam dziś morze łez nawet u babki w laboratorium jej ryczałam
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Teoretycznie wystarczy 1h odpoczynku jeśli się nie da mierzyć rano. Ale ja piszę tak jak jest w tej metodzie którą stosuję, tzn najlepiej max do 7.30 bo potem mogą wychodzić zakłócenia, ale oczywiście nie muszą, zależy od osoby.A nie powinno się mierzyć po 6h snu? U mnie to akurat około 9.
![]()
Może dokończę cykl mierząc o tej 9 a następny spróbuję Twoją [emoji4]Teoretycznie wystarczy 1h odpoczynku jeśli się nie da mierzyć rano. Ale ja piszę tak jak jest w tej metodzie którą stosuję, tzn najlepiej max do 7.30 bo potem mogą wychodzić zakłócenia, ale oczywiście nie muszą, zależy od osoby.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wiem kochana, wczoraj prosiłam o ponowne prośby. Nie dodałam Cię i wiele innych nowych dziewczyn prze to, że miałam problemy w domu i głowy nie miałam by ogarniać tabelkę. Ale teraz jestem już w pełnej gotowości.Migdalove znalazłam ale nie ma mnie tam![]()
kiedyś prosiłam o dopisanie![]()
Zdrowia dla synka. Mój do niedzieli na antybiotyku jeszcze, ale już jest zdecydowanie lepiej i kota w domu już dostaje.
To czekamy na ładny wynik!Emocje i hormony szaleją
![]()