Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wcześniej dawalam mężowi na ogólne wzmocnienie, ale jak wrócę do domu to kupię mu coś konkretnie pod kątem płodności. Podobno warto włączyć do diety jarmuż, awokado, ryby i orzechy brazylijskie.Mój mąż dostał skierowanie na badanie z poradni leczenia niepłodności na NFZ. Możliwe że jest to ogólne badanie.
A czy wy kupilyscie swoim mężczyznom jakieś suplementy ? Zastanawiam się nad tym..Może warto.Na pewno nie zaszkodzą![]()
Niestety mąż pali...Wcześniej dawalam mężowi na ogólne wzmocnienie, ale jak wrócę do domu to kupię mu coś konkretnie pod kątem płodności. Podobno warto włączyć do diety jarmuż, awokado, ryby i orzechy brazylijskie.
A jakie masz wspomagacze?Ja mojemu nic nie kupowałam.
Badania robiliśmy na początku roku wyszły rewelacyjnie wręcz lepiej niż ksiqzkowo.
Więc my bez dodatków walczymy tylko ja na wspomagaczach
A jakie masz wspomagacze?
Ok rozumiem. Ja mam skłonność do torbieli i w czwartek idę na kontrolę żeby zobaczyć czy nie urosła...Już się tym denerwuję :/ tylko ciaza może zatrzymac jej wzrost. Nie chce znowu przechodzić przez laparoskopie..Clo aromek i dufostan
U mnie występuje PCOS i brak owulacji zła budowa jajnikow. Za to mąż ma wzorowe wyniki
Lekarze mówią że palenie ma wpływ. Ale popatrzmy z drugiej strony ile facetów i kobiet pali i pije alkohol cpaja różne świństwa i jakoś w ciążę zachodzą. To warto się zastanowić czy faktycznie palenie lub piwo czasami może szkodzić jeżeli chodzi o facetów. Ja osobiście w to nie wierzę że palenie może powodować pogorszenie nasienia. Co innego jak ciasne bokserki gorące kąpiele non stop laptop na kolanach lub praca typowo siedząca ale w palenie to nie wierzę tak samo w alkohol.Niestety mąż pali...
Wydaje mi się że jak ma się pogorszyc nasienie to i się pogorszy bez palenia i picia. A jak ma być ok to będzie wtedy kiedy facet pije i pali. W końcu facetowi też się coś należy od życia. Ja osobiście nie palę A wypije czasami okazjalnie. Ale jeśli chodzi o facetów to wolę żeby raz na jakiś czas się piwa napił bo innych trunków nie pije i żeby palił papierosy niż inne świństwa.Ja nie pije i nie palę także ja mam plus ale mój m dziennie 1 piwo wypije ale nie pali. Ale jeśli wyniki są ok to niech pije![]()
Kawy też nie pijemy wcale