bleucoco
Fanka BB :)
Na podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo przy PCOS jest większe ryzyko poronieniaNo to mi teraz dalyscie do myślenia. Jeden lekarz mówi brać, drugi nie brać. A wy z jakiego powodu bierzecie dupka?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo przy PCOS jest większe ryzyko poronieniaNo to mi teraz dalyscie do myślenia. Jeden lekarz mówi brać, drugi nie brać. A wy z jakiego powodu bierzecie dupka?
Trzymam kciuki ;* A u mnie to się jeszcze okaże hahaJeszcze ja muszę teraz zajść w ciąże![]()
Oby się udało ♡Trzymam kciuki ;* A u mnie to się jeszcze okaże hahaMoże w poniedziałek spróbuję zrobić jakiś test 3-4 dni przed terminem @ może już coś wyjdzie skoro w czwartek pojawiło się plamienie
![]()
Jeszcze ja .... Ja też muszęJeszcze ja muszę teraz zajść w ciąże![]()
A ja nie mam pcos. Niedomoga lutealnej też nie mam specjalnie stwierdzonej.... Takie tam.... Przypuszczenia lekarza. A jak się objawia u ciebie to PCOSNa podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo przy PCOS jest większe ryzyko poronienia![]()
Temperatura może spaść dzień przed @ lub nawet 2-3 dc A jeśli temperatura nie spadnie i @ Nie będzie to można podejrzewać że jest ciaza.Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tą temperaturą po ovu ... jeżeli wzrasta to mogło dojść do zapłodnienia ? Przez jaki okres czasu wzrasta temperatura ?
A o której mierzysz temp?Od 2 dni mam wrażenie, że coś mnie bierze ovu myśle ze byla z 3 dni temu . Przed wczoraj byłam strasznie osłabiona, miałam 35 st.C później zaczęła wzrastać dziś mam 36,8 . Nie wiem czy to z przemęczania czy jak :/ wgl przechodzę chyba jakieś załamanie bo partner ostatnio mi powiedział że już sam nie wie czy chce teraz dziecko ... mam totalnego dola :/ a jak u was ?