bleucoco
Fanka BB :)
Na podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo przy PCOS jest większe ryzyko poronieniaNo to mi teraz dalyscie do myślenia. Jeden lekarz mówi brać, drugi nie brać. A wy z jakiego powodu bierzecie dupka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo przy PCOS jest większe ryzyko poronieniaNo to mi teraz dalyscie do myślenia. Jeden lekarz mówi brać, drugi nie brać. A wy z jakiego powodu bierzecie dupka?
Trzymam kciuki ;* A u mnie to się jeszcze okaże hahaJeszcze ja muszę teraz zajść w ciąże![]()
Oby się udało ♡Trzymam kciuki ;* A u mnie to się jeszcze okaże hahaMoże w poniedziałek spróbuję zrobić jakiś test 3-4 dni przed terminem @ może już coś wyjdzie skoro w czwartek pojawiło się plamienie
![]()
Jeszcze ja .... Ja też muszęJeszcze ja muszę teraz zajść w ciąże![]()
A ja nie mam pcos. Niedomoga lutealnej też nie mam specjalnie stwierdzonej.... Takie tam.... Przypuszczenia lekarza. A jak się objawia u ciebie to PCOSNa podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo przy PCOS jest większe ryzyko poronienia![]()
Temperatura może spaść dzień przed @ lub nawet 2-3 dc A jeśli temperatura nie spadnie i @ Nie będzie to można podejrzewać że jest ciaza.Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tą temperaturą po ovu ... jeżeli wzrasta to mogło dojść do zapłodnienia ? Przez jaki okres czasu wzrasta temperatura ?
A o której mierzysz temp?Od 2 dni mam wrażenie, że coś mnie bierze ovu myśle ze byla z 3 dni temu . Przed wczoraj byłam strasznie osłabiona, miałam 35 st.C później zaczęła wzrastać dziś mam 36,8 . Nie wiem czy to z przemęczania czy jak :/ wgl przechodzę chyba jakieś załamanie bo partner ostatnio mi powiedział że już sam nie wie czy chce teraz dziecko ... mam totalnego dola :/ a jak u was ?