Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzymam mocno kciuki aby w tym cyklu się udało bo podobno po biochemicznej łatwiej zajśćJa niestety jeden cykl po biochem odpuścilam i żałuję.
A poza tym dziś przyszła znowu jak w zegarku @ i humor nie dopisuje.
Dziękuję że pytasz.Enej daj znać jak u Ciebie sytuacja? Mam nadzieję że wszystko w porządku
Moj też tak mówił ale w internecie nawet podają określone pozycje, które mają ułatwiać zapłodnienie w takich przypadkach więc chyba jakiś tam wpływ na to ma?@Paraply też mam tyłozgięcie, taka nasza natura. Mój gin powiedział, że to w ogóle nie ma negatywnego wpływu na zapłodnienie.
5 miesięcy to jeszcze na spokojnie5 cykl starań minął. Diagnozy nie mamy bo wg mojego lekarza wszystko w usg wygląda ładnie, jakieś tam badania, które robiłam też w normie. Jedynie czego się domyślam to może to, że mam tyłozgięcie macicy i dlatego trudniej o zapłodnienie, do tego mąż ma niski poziom testosteronu co może też mieć wpływ na plemniki. Na pewno ma. Ale w tym miesiącu mamy iść na badanie nasienia bo bezczynnie dłużej czekać nie chcę.
Ja też zupełnie nie ogarniamBlue ivy a Tobie w którym cyklu się udało? Przepraszam, ale tylu dziewczynom się udało ostatnio, że już się pogubilam.
Mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze odezwij się po lekarzu KochanaDziękuję że pytasz.
Nie jest w porządku.. plamienia ustały więc pewnie bez szpitala się nie obejdzie..a beta wysoka.. lecę do lekarza. Żyć mi się nie chce