Natalia198777
Fanka BB :)
A u mnie otwiera się kolejny mc starań..@ się skończyła... mój m ma w końcu normalny grafik w pracy ..... kolejny mc kolejna nadzieja... ale również i kolejny tydzień w pracy trzeba przetrwać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też jakoś w okolicy czwartku piątkuDziewczyny! Potrzebujemy tu dobrych wieści. Która w ciągu najbliższych kilku dni testuje? Chwalić się![]()
A u mnie otwiera się kolejny mc starań..@ się skończyła... mój m ma w końcu normalny grafik w pracy ..... kolejny mc kolejna nadzieja... ale również i kolejny tydzień w pracy trzeba przetrwać
W czwartek mam wizyte u gin kontrolną więc u ginekologa się dowiem jak co [emoji23] ale może w środę...??? [emoji85][emoji23] a Ty?A kiedy testujesz? Bo ja z tych mocno niecierpliwych![]()
Ja na pewno już jutro hahahahaW czwartek mam wizyte u gin kontrolną więc u ginekologa się dowiem jak co [emoji23] ale może w środę...??? [emoji85][emoji23] a Ty?
U mnie @ przychodzi w trakcie zażywania dupka także nie pomogęHej dziewczyny ile dni po odstawieniu duphaston przyszła @?
3 dni poHej dziewczyny ile dni po odstawieniu duphaston przyszła @?
No tak oczywiście, trzeba badać. Ja teraz badam co 3 miesiące mimo, że już od 3 lat hormony są wyregulowane. Jak tylko zajdę w ciążę to pierwsze co to będzie badanie tarczycyMoże być wyregulowana ale jak zachodzisz w ciążę to hormony tarczycy szaleją i trzeba regularnie sprawdzać poziom tsh bo może doprowadzić do zatrzymania bicia serduszka u maleństwa. Moja tarczyca była wyregulowana bo miałam 1.8 a zaszłam w ciążę i podskoczylo do prawie 13 mimo zażywania leków regularnie.
U mnie @ przychodzi w trakcie zażywania dupka także nie pomogę