Termin @ albo we czwartek albo w sobotę albo nie wiem kiedy bo cykl jest szalony. No niby tak ale to mi wygląda na dziwne rozkręcanie się @.A kiedy termin @ ? Robiłaś test? No wiesz każdy odbieg od "normalnego cyklu" może dobrze wróżyc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Termin @ albo we czwartek albo w sobotę albo nie wiem kiedy bo cykl jest szalony. No niby tak ale to mi wygląda na dziwne rozkręcanie się @.A kiedy termin @ ? Robiłaś test? No wiesz każdy odbieg od "normalnego cyklu" może dobrze wróżyc
W czwartek masz wizytę? Oczywiście że będzie. Pęcherzyk wygląda inaczej. I płyn w zatoce daglasa powinien być. Mój pęcherzyk był ciałkiem krwotocznym po owulacji a teraz takie wielki urosniety jest i czysty w środku to znaczy że nie pęknięty. Lekarze widzą że była owuNo ciekawe właśnie czy po ona będzie w stanie stwierdzić, że owu byla
Nie u każdej kobiety temperatura musi sięgać 37 zeby owu była.Dziewczyny, patrzę na ten wykres tesknąco.... I mnie tylko drażni. Czemu on pokazuje owulację skoro zaznaczalam że testy negatywne!!! Po tej temperaturze niziutkiej???? :/
No ale ja wiem z monitoringu że nie było. Nie ma płynu w zatoce, pęcherzyk duży, drugi nie wiadomo gdzie, no i testy robiłam dwa razy dziennie i były negatywne. Nawet cienia nie było.Nie u każdej kobiety temperatura musi sięgać 37 zeby owu była.
W takim razie jeśli chodzi o temperaturę to mierzenie ci nic nie da tak samo jak mi. Mimo ze mierze w pochwie to i tak skacze jak chce a mierze prawidłowo. Niby tam na dole nie powinno być takich różnic dziennych a mam straszne skoki i spadki temperatur. Na dole wstawiam ci mój wykres. Mierze od 7dc. Także ja do końca cyklu będę tylko mierzyć i od kolejnego nie mierze bo nie ma sensu. I tak z tych wykresów nie idzie nic odczytac.No ale ja wiem z monitoringu że nie było. Nie ma płynu w zatoce, pęcherzyk duży, drugi nie wiadomo gdzie, no i testy robiłam dwa razy dziennie i były negatywne. Nawet cienia nie było.
Ale u Ciebie widac skokW takim razie jeśli chodzi o temperaturę to mierzenie ci nic nie da tak samo jak mi. Mimo ze mierze w pochwie to i tak skacze jak chce a mierze prawidłowo. Niby tam na dole nie powinno być takich różnic dziennych a mam straszne skoki i spadki temperatur. Na dole wstawiam ci mój wykres. Mierze od 7dc. Także ja do końca cyklu będę tylko mierzyć i od kolejnego nie mierze bo nie ma sensu. I tak z tych wykresów nie idzie nic odczytac. Zobacz załącznik 1034117
No był skok tylko na moje długie cykle jest to nie możliwe zeby owu tak szybko była. Moje cykle są 40 kilko dniowe. Był skok a później spadek a dzisiaj już temperatura zeszła poniżej 35.90Ale u Ciebie widac skok
Jeśli ostatnie 2 cykle były 30 dniowe to ja bym zrobiła test z krwi dopiero 28 lub 29dcDziewczyny kiedy jest sens robić betę? Jutro mam dopiero 25 dc. Ostatnie 2 cykle miałam 30 dni, wcześniej zawsze 28 dni. wydaje mi się, ze ten tez będzie krótszy, bo w ostatnich dwóch miesiącach 25dc zaczęło mi się plamienie przed miesiączka, a w tym miesiącu już 22 dc. zaczęłam plamić. Tego 22 dc miałam rano różowe plamienie, w poprzednich cyklach moje plamienia zaczynały się śluzem jasnobezowym, dlatego tak mnie to zastanawia. Jutro wybieram się z przyjaciółkami na drinka i nie wiem czy mogę pic