reklama

Starania 2019!

Witam.
@ mi się spóźnia jeden dzień. Ale to pewnie przez to, że w tym cyklu jajnik bolał mnie chyba 11 dni owulacyjnie. I czuję, że pęcherzyka nie pękł tylko zrobiła się torbielka. Na ciaze szans w tym cyklu nie było.
A mąż mi coś wczoraj napomknął, że chce czekać do czerwca :/

Czytałam Was ale się pogubiłam.
Wiem tylko, że widziałam test pozytywny u @Ladym00n . Moim zdaniem to najlepiej skonsultować z ginem.A czemu Cię dkusilo zrobić test po @? "
@ spóźniała się 3dni, zrobiłam test jak zaczęłam plamić, niby słaba kreska. Później zrobiłam test i widoczna ale słaba. W sumie tak z ciekawości

reklama
@ spóźniała się 3dni, zrobiłam test jak zaczęłam plamić, niby słaba kreska. Później zrobiłam test i widoczna ale słaba. W sumie tak z ciekawości
To może jednak lepiej sprawdzić u gina? Może jest wszystko ok i jest nadal fasolka?
Ja w ciąży z córką w 5tc dostałam krwawienia. Myślałam, że już po i z taką myślą jechałam do szpitala. Tam się okazało, że zciaza ok. Dostawałam leki i po kilku dniach plamienia żywa krwią zaczęło być brunatne aż znikło.

To może jednak lepiej sprawdzić u gina? Może jest wszystko ok i jest nadal fasolka?
Ja w ciąży z córką w 5tc dostałam krwawienia. Myślałam, że już po i z taką myślą jechałam do szpitala. Tam się okazało, że zciaza ok. Dostawałam leki i po kilku dniach plamienia żywa krwią zaczęło być brunatne aż znikło.
Moją gin dopiero po nowym roku urzęduje, a i tak trzeba się 2tyg wcześniej zapisać. Nie uśmiecha mi się iść prywatnie na już, bo tu sylwester tu święta a portfel coraz chudszy. Zrobię dziś test wieczorem i zobaczymy czy jest sens cokolwiek kombinować

Dzien dobry przy deszczowej sobocie.
Wczoraj troche do późna siedzilismy z mężem, jakiś film i duuuuzo ♡♡♡..
Dziś zwlec sięz łóżka nie moglam..wyobraźcie sobie ze nawet śniadanie do łóżka mi dzis mąż z synkiem przygotowali..no żyć nie umierać ❤❤
Miłego dnia ♡♡☆☆

reklama
No właśnie były Tak prawie na równi te kreski

Wiesz co niektórzy mają tak, że nigdy ta druga krecha nie jest mega ciemna, ale uznaje się że najciemniejsza kreska w całym cyklu to ta pozytywna. Albo po prostu rób je dalej może owulacji jeszcze nie bylo?
Jak masz ich więcej to ja bym dalej robiła. Ja tak miałam że w 19 dc były takie same a dopiero w 29dc była druga mega mocna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry