Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do dzieła <3A jednak mnie trochę test zaskoczył![]()
Bliźniaki to moje największe marzenie. Szkoda, że nie do spełnieniaMoja bratowa zawsze w ciążę na 1-ym roku medycyny... BLIŹNIAKI! było ciążko, przez 6miesiecy moja siostra u nich zamieszkala, żeby pomagać głównie w nocy przy dzieciach. Dziewczynki urodziły się w 8m-cu. Jedna z rozszczepem podniebienia ale jedna operacja i nie ma śladu. Dziewczynki gdy już były większe same się bawiły w "kojcu". Nie mówię że było łatwo, bo przez studia w pomoc była zaangażowana cała rodzina. Ale było warto! Patrząc jakie są teraz duże 8lat, jak podobne a jednak różne.. Są wspaniałe i sama chciałabym mieć bliźniaki. Tylko trochę odstrasza mnie ten duży wózek.. Powodzenia!
Mam dokładnie tak samo. 22 dc i nic, zero czegokolwiek. Ale muszę przyznać, że musiałam sprawdzić dc bo dałam spokój z tym kontrolowaniem.moxe to dla tego nie czuje... Sama nie wiem. Staram się zająć głowę czymkolwiek innym. Jakie miewasz długie cykle?Ja w tym miesiącu nie mam żadnych objawów (nawet urojonych:-)
trochę to dziwne bo zawsze w drugiej połowie cyklu czułam że zbieram,wodę,miałam wzdęcia i zmieniały się mi piersi a w tym nic a tonjuz 22dc,może ta luteina tak wplywa albo cykl bezowulacyjne był
Co to za aplikacja ?A jednak mnie trochę test zaskoczył![]()
30 dniowe ale teraz do 26 dc biorę luteine więc może @przyjść szybciej, a jak nie przyjdzie to gdzieś za tydzień zatestuje pewnie:-) A u Ciebie jaki plan:-)?Mam dokładnie tak samo. 22 dc i nic, zero czegokolwiek. Ale muszę przyznać, że musiałam sprawdzić dc bo dałam spokój z tym kontrolowaniem.moxe to dla tego nie czuje... Sama nie wiem. Staram się zająć głowę czymkolwiek innym. Jakie miewasz długie cykle?
FemometerCo to za aplikacja ?