• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania 2019!

hej dziewczyny.podczytuje was od bardzo długiego czasu.kiedys udzielałam się ale odpuscilam trochę. dziś 20dc jeszcze 10 dni i testujemy...ostatni tydzień był ostry[emoji6][emoji1787]...oby się udało bo troszkę zmęczona jestem...3lata starań (1poronienie ) myślicie że mogło się udać??
Screenshot_20191217-160912_My%20Calendar.jpeg

reklama
A możesz napisać coś więcej w którym cyklu Wam się udało i czemu doszło do straty? Jeśli zbyt bolesny temat to przepraszam za moje pytanie [emoji120]
w 21cyklu...lekarz stwierdził że czasem tak bywa...wszystko było w porządku.bylam w 6 tyg na usg ale już po minie lekarza widziałam że jest coś nie tak (nie zmartwilo mnie to ponieważ cykle wachaly mi się między 30 a 40 parę dni)...odczekalismy 2tyg w ciągu nich wzięłam ślub..poszłam na wizytę i jak bym młotem w głowę dostala-diagnoza dziecko się nie rozwija od 2 tyg.lyzeczkowanie i czekanie na ponowne starania...minęły dwa mięs i zaczęliśmy się starać nie udało się.poszlam do gin tak profilaktycznie -diagnoza -polip

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry