Jivka
Moderator
Ja bym celowała normalnie. Podobno dopiero tsh ponad 10 szkodzi dziecku. Ale przy zbyt wysokim ciężko zajść w ciążę.To już się umówiłam na 2.01.
A jest sens teraz celować w dni płodne czy muszę sobie odpuścić?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bym celowała normalnie. Podobno dopiero tsh ponad 10 szkodzi dziecku. Ale przy zbyt wysokim ciężko zajść w ciążę.To już się umówiłam na 2.01.
Celuj. Jak idziesz 2.01 to masz tak jak ja. Ja poszłam 17.12 do gina z wysokim tsh, 18.12 do endokrynologa od kolejnego dnia codziennie letrox ale endokrynolog nie kazała zaprzestawać starań. Mówiła że tylko może być trudniej. Dlatego w rym cyklu nie robię sobie nadziei ale celowaliśmy prosto w monitorowana owulacjęTo już się umówiłam na 2.01.
Dokładnie. To samo mówi moja endokrynolog. A jest naprawdę dobra ! [emoji3]Ja bym celowała normalnie. Podobno dopiero tsh ponad 10 szkodzi dziecku. Ale przy zbyt wysokim ciężko zajść w ciążę.
Od 6.01 pewnie owulacja koło tego.A kiedy masz dni płodne? Lepiej chyba odpuscic bo za wysokie tsh jest niebezpieczne dla dziecka i czesto dochodzi do poronien
Uśmiałam się [emoji1787][emoji1787]Od 6.01 pewnie owulacja koło tego.
Dzięki kobietki. To nie zaprzestanęw tym miesiącu wyjątkowo owuluję dwa razy
kurde chciałam napisać ewoluuję hahaha jak pokemon
![]()
Może Trzej Królowie prezenty Ci przyniosą [emoji23][emoji23][emoji23]Od 6.01 pewnie owulacja koło tego.
Dzięki kobietki. To nie zaprzestanęw tym miesiącu wyjątkowo owuluję dwa razy
kurde chciałam napisać ewoluuję hahaha jak pokemon
![]()
Bardzo ale to bardzo bym chciałaMoże Trzej Królowie prezenty Ci przyniosą [emoji23][emoji23][emoji23]
Mi od razu kazała brać leki a ponowne badania pod koniec stycznia. Ale ona wie że u mnie presja czasu i każdy cykl na wagę złotaBardzo ale to bardzo bym chciała
Dziewczyny a czy wyniki mogły wyjść źle np. przez świąteczne obżarstwo?
Nie to że próbuje sobie wmówić, że nic mi nie jest i na badanie szłam na czczo, endokrynologa i tak odwiedzę.
Myślicie że od razu wdroży leki czy zleci jakieś jeszcze badania? Muszę portfel przygotować.