Betii35
Fanka BB :)
I jeszcze walka z obudzeniem dziecka do przedszkola.. dlatego że tak ciemno jest..brr nie lubie zimowych krótkich dni i dluuugich wieczór. Chce wiosny!Ja też nigdy nie polubie. Cierpienie za każdym razem jak dzwoni budzik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jeszcze walka z obudzeniem dziecka do przedszkola.. dlatego że tak ciemno jest..brr nie lubie zimowych krótkich dni i dluuugich wieczór. Chce wiosny!Ja też nigdy nie polubie. Cierpienie za każdym razem jak dzwoni budzik
OjejJa sie witam w 1dc, 16 cs...
Na test moglo byc za wcześnie, ja miałam owu 23go i wczoraj test pozytyw ale miałam bardzo wczesne objawy zagniezdzania, a wiem ze to bylo w 6dpo bo tak samo mialam w pierwszej ciąży.Ja dziś jeszcze źle spalam. Bolało mnie podbrzusze a teraz strasznie mnie kłuje prawy jajnik i nie mam pojęcia od czego. Owulacje mialam 24/25.12, dziwne. Zaznaczę, że wczorajszy test negatywny
Ja również witam 1 dc... I w sumie to 13 cs.Ja sie witam w 1dc, 16 cs...
NieJa również witam 1 dc... I w sumie to 13 cs.
To ja też nie robię wcześniej bez sensu. Ja to cały czas bym coś podjadala. I się cholernie rozleniwilam ale to jest spowodowane świętami zapewne heheJa dziś jeszcze źle spalam. Bolało mnie podbrzusze a teraz strasznie mnie kłuje prawy jajnik i nie mam pojęcia od czego. Owulacje mialam 24/25.12, dziwne. Zaznaczę, że wczorajszy test negatywny
Ja sie witam w 1dc, 16 cs...
Bardzo mi przykro dziewczyny [emoji3525][emoji3525][emoji3525]Ja również witam 1 dc... I w sumie to 13 cs.
To też długo już walczysz...Ja również witam 1 dc... I w sumie to 13 cs.