Betii35
Fanka BB :)
I jeszcze walka z obudzeniem dziecka do przedszkola.. dlatego że tak ciemno jest..brr nie lubie zimowych krótkich dni i dluuugich wieczór. Chce wiosny!Ja też nigdy nie polubie. Cierpienie za każdym razem jak dzwoni budzik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jeszcze walka z obudzeniem dziecka do przedszkola.. dlatego że tak ciemno jest..brr nie lubie zimowych krótkich dni i dluuugich wieczór. Chce wiosny!Ja też nigdy nie polubie. Cierpienie za każdym razem jak dzwoni budzik
OjejJa sie witam w 1dc, 16 cs...
Na test moglo byc za wcześnie, ja miałam owu 23go i wczoraj test pozytyw ale miałam bardzo wczesne objawy zagniezdzania, a wiem ze to bylo w 6dpo bo tak samo mialam w pierwszej ciąży.Ja dziś jeszcze źle spalam. Bolało mnie podbrzusze a teraz strasznie mnie kłuje prawy jajnik i nie mam pojęcia od czego. Owulacje mialam 24/25.12, dziwne. Zaznaczę, że wczorajszy test negatywny
Ja również witam 1 dc... I w sumie to 13 cs.Ja sie witam w 1dc, 16 cs...
NieJa również witam 1 dc... I w sumie to 13 cs.
To ja też nie robię wcześniej bez sensu. Ja to cały czas bym coś podjadala. I się cholernie rozleniwilam ale to jest spowodowane świętami zapewne heheJa dziś jeszcze źle spalam. Bolało mnie podbrzusze a teraz strasznie mnie kłuje prawy jajnik i nie mam pojęcia od czego. Owulacje mialam 24/25.12, dziwne. Zaznaczę, że wczorajszy test negatywny
Ja sie witam w 1dc, 16 cs...
Bardzo mi przykro dziewczyny [emoji3525][emoji3525][emoji3525]Ja również witam 1 dc... I w sumie to 13 cs.
To też długo już walczysz...Ja również witam 1 dc... I w sumie to 13 cs.