reklama

Starania 2019!

To kiedy najlepiej powtórzyć test?
Wg mojego gin najbezpieczniej robic po 14 dniach. Bo trzeba czekac az sie żołnierzyk wbije w jajeczko. Pozniej az polecą sie zadomowic a to trwa 12 dni nawet. No i beta na nastepny dzien po tym sie podwyzsza. Wiec 14 to taki idealny dzień. Wczesniej tylko sie niepotrzebnie stresujemy. Ja glupia juz po 6dniu latałam na bete. I tym wlasnie moglam sobie i nieświadomie potencjalnej fasolce zaszkodzić bo za duzo myślałam.
Dlatego teraz wytrzymam. Nie ma uja. 14 dni czekam

reklama
11.01 wtedy masz 14 dzien po owu. Do tej pory sie nie stresuj i nie gdybaj
Dobrze, zrobię 11 stycznia. Chyba, że okres przyjdzie wcześniej, to się jakby samo wyjaśni. Antybiotyku pewnie nie brać? Lekarz kazał zrobić test i jak będzie negatywny to zacząć brać... Ale ten antybiotyk wywołuje poronienia i nie chce go brać jeśli faktycznie test wyszedł fałszywie ujemny...

Dobrze, zrobię 11 stycznia. Chyba, że okres przyjdzie wcześniej, to się jakby samo wyjaśni. Antybiotyku pewnie nie brać? Lekarz kazał zrobić test i jak będzie negatywny to zacząć brać... Ale ten antybiotyk wywołuje poronienia i nie chce go brać jeśli faktycznie test wyszedł fałszywie ujemny...
A na co ten antybiotyk ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry