• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania 2019!

Nawet jakby zamiast żolnierzykow była cała armia Marine to nie ma opcji zeby tak szybko sie zagniezdziła fasolka :) wiec uznaj test jako próbę generalną siusiania i tyle. Nie było tematu ;)
Próba generalna siusiania ❤️ to mam już przecwiczone siusianie, w końcu dojdę do mistrzostwa w precyzji i zacznę siusiac bezpośrednio na test (żarcik). Dziewczyny a czulyscie kiedyś ból piersi przy dotyku? Konkretnie boli strasznie górna część piersi. Jak dotykam i zjeżdżam ręką do sutka to ból straszny. Wcześniej nigdy takiego nie miałam. Guzka żadnego nie wyczulam, ale nawet spać mi ciężko na nich, a ja tylko w pozycji na szprotke w puszce zasypiam

reklama
Próba generalna siusiania ❤️ to mam już przecwiczone siusianie, w końcu dojdę do mistrzostwa w precyzji i zacznę siusiac bezpośrednio na test (żarcik). Dziewczyny a czulyscie kiedyś ból piersi przy dotyku? Konkretnie boli strasznie górna część piersi. Jak dotykam i zjeżdżam ręką do sutka to ból straszny. Wcześniej nigdy takiego nie miałam. Guzka żadnego nie wyczulam, ale nawet spać mi ciężko na nich, a ja tylko w pozycji na szprotke w puszce zasypiam
Może być przed miesiączką a mogą hormony buzować i robić swoje :D Wszystko na tym etapie jest OK, zwłaszcza ból cycuchów :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry