Betii35
Fanka BB :)
Dlaczego? Przepraszam bo moze pisałaś ale najwidoczniej przeoczyłamAle przynajmniej wiesz że za ten miesiąc będziesz mogła znów działać [emoji3] heh bo ja to zaś nie mam pojęcia kiedy wznowimy staranka [emoji17]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dlaczego? Przepraszam bo moze pisałaś ale najwidoczniej przeoczyłamAle przynajmniej wiesz że za ten miesiąc będziesz mogła znów działać [emoji3] heh bo ja to zaś nie mam pojęcia kiedy wznowimy staranka [emoji17]
Hej dziewczyny również rozpoczynam starania o dzidziusia życzę nam wszystkim szczęścia
Boziu...gratuluje oczywiście twojej koleżance ale jak można nie chcieć dziecka,?! dla mnie nie pojęteDzisiaj koleżanka mnie dobiła[emoji24], dzwoni do mnie z płaczem że jest w ciąży (wpadka) i nie wie co ma zrobić bo ona nie planowała dziecka i go nie chce, a mnie zamurowało i jak bym w pysk dostała pomyślałam o sobie i o was dziewczyny co tyle czasu się starają że normalnie się rozbeczałam.

Boziu...gratuluje oczywiście twojej koleżance ale jak można nie chcieć dziecka,?! dla mnie nie pojęte
Na mnie też działają ciąże innych koleżanek, taki plask w policzek a jednocześnie O NIE! TERAZ KOLEJ NA MNIE
Dlaczego? Przepraszam bo moze pisałaś ale najwidoczniej przeoczyłam
Ostatnio też nad tym myślałam. Tyle kobiet zachodzi w niechcianą ciążęDzisiaj koleżanka mnie dobiła[emoji24], dzwoni do mnie z płaczem że jest w ciąży (wpadka) i nie wie co ma zrobić bo ona nie planowała dziecka i go nie chce, a mnie zamurowało i jak bym w pysk dostała pomyślałam o sobie i o was dziewczyny co tyle czasu się starają że normalnie się rozbeczałam.
Ja jak się dowiedziałam o ciąży znajomej to poczułam taka rozpacz i łzy napłynęły mi do oczu (wstyd się przyznać), ale to była jedna z tych co tak mnie zniechecaly i mówiły że na pewno będą problemy u mnie i na pewno mam coś chore. Doszło do tego że poszłam do WC zadzwoniłam do męża i się rozplakalam... Powinnam się cieszyć ale nie potrafiłam nawet złożyć jej życzeń Noworocznych... To tak klulo w środku bo się bałam, że mi się nie uda...Boziu...gratuluje oczywiście twojej koleżance ale jak można nie chcieć dziecka,?! dla mnie nie pojęte
Na mnie też działają ciąże innych koleżanek, taki plask w policzek a jednocześnie O NIE! TERAZ KOLEJ NA MNIE
Boziu...gratuluje oczywiście twojej koleżance ale jak można nie chcieć dziecka,?! dla mnie nie pojęte
Ostatnio też nad tym myślałam. Tyle kobiet zachodzi w niechcianą ciążęa te co chcą to walczą i walczą. Ech.....
Gratulacje [emoji4]Ja zrobiłam w środę i negatywny, a dzis juz 2 kreski.