reklama

Starania 2019!

reklama
Dzisiaj koleżanka mnie dobiła[emoji24], dzwoni do mnie z płaczem że jest w ciąży (wpadka) i nie wie co ma zrobić bo ona nie planowała dziecka i go nie chce, a mnie zamurowało i jak bym w pysk dostała pomyślałam o sobie i o was dziewczyny co tyle czasu się starają że normalnie się rozbeczałam.
Boziu...gratuluje oczywiście twojej koleżance ale jak można nie chcieć dziecka,?! dla mnie nie pojęte :confused2::baffled:

Na mnie też działają ciąże innych koleżanek, taki plask w policzek a jednocześnie O NIE! TERAZ KOLEJ NA MNIE

Boziu...gratuluje oczywiście twojej koleżance ale jak można nie chcieć dziecka,?! dla mnie nie pojęte :confused2::baffled:

Na mnie też działają ciąże innych koleżanek, taki plask w policzek a jednocześnie O NIE! TERAZ KOLEJ NA MNIE

Mam podobnie ...jeszcze słysząc panikę w głosie jak to będzie itp...
Lub teksty typu 'nie wiedziałam że to takie łatwe '
Niestety działają dołująco

Dlaczego? Przepraszam bo moze pisałaś ale najwidoczniej przeoczyłam

Mam kamienia na nerce i dzisiaj miałam tomografie a potem czeka mnie jego usunięcie a to najpierw kontrola u lekarza potem ustalenie terminu do szpitala a na koniec usuwanie teoretycznie moglibyśmy działać ale wolę uniknąć cewnikowania w ciąży czy kolki nerkowej tak więc czekamy na termin

Dzisiaj koleżanka mnie dobiła[emoji24], dzwoni do mnie z płaczem że jest w ciąży (wpadka) i nie wie co ma zrobić bo ona nie planowała dziecka i go nie chce, a mnie zamurowało i jak bym w pysk dostała pomyślałam o sobie i o was dziewczyny co tyle czasu się starają że normalnie się rozbeczałam.
Ostatnio też nad tym myślałam. Tyle kobiet zachodzi w niechcianą ciążę :( a te co chcą to walczą i walczą. Ech.....

Ja jak się dowiedziałam o ciąży znajomej to poczułam taka rozpacz i łzy napłynęły mi do oczu (wstyd się przyznać), ale to była jedna z tych co tak mnie zniechecaly i mówiły że na pewno będą problemy u mnie i na pewno mam coś chore. Doszło do tego że poszłam do WC zadzwoniłam do męża i się rozplakalam... Powinnam się cieszyć ale nie potrafiłam nawet złożyć jej życzeń Noworocznych... To tak klulo w środku bo się bałam, że mi się nie uda...

Dla mnie też nie pojęte bo kutwa jak nie chcesz dziecka to albo gumki zakładasz albo tabletki się bierze. Wiadomo że to nie 100% zabezpieczenie ale w tym przypadku zabezpieczeniem był,,stosunek przerywany" brak słów dorosła kobieta a gorzej jak nastolatka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry