Niutka43
Fanka BB :)
To może ja za dwa dni też spróbuję.... U mnie dziś 23 dc. Jeszcze raz gratuluję !Okres powinnam miec 08/09.01. Dzis chcialam sie z mężem wina napic wiwczorem więc pomyslalam ze zrobie test na wszelki wypadek i takie buty![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To może ja za dwa dni też spróbuję.... U mnie dziś 23 dc. Jeszcze raz gratuluję !Okres powinnam miec 08/09.01. Dzis chcialam sie z mężem wina napic wiwczorem więc pomyslalam ze zrobie test na wszelki wypadek i takie buty![]()
Ja zrobiłam w środę i negatywny, a dzis juz 2 kreski.Ja zaczekam do 7 choć też mnie korci żeby zrobić test
Ja też mam takie wrażenie ale po rzuceniu palenia to różnie może być u mnie, a Tobie jeszcze raz gratulujeNormalnie nie wierzę, juz byłam pewna ze nic sie nie udalo.

Dziewczyny, pozytywny test u mnie, 25dcZobacz załącznik 930284
Jestem w takim szoku!! Chyba pojde do rossmana po jakis inny test jeszcze, hahaNo i jest kolejna wrzesnioweczka![]()
Gratuluje i tu![]()
A mówiłas ze nic z tego a tu prosze![]()
gratulacje ;]Dziewczyny, pozytywny test u mnie, 25dcZobacz załącznik 930284
Ja zrobilam 3 różneJestem w takim szoku!! Chyba pojde do rossmana po jakis inny test jeszcze, haha
Ja testuje 9 jak nie przyjdzie @No to ja nie wytrzymam pewnie i polece 10d po owu na bete hehehe
I wez tu bądź cierpliwą
GRATULUJE kreseczek suuuperr[emoji173]
Ale sie dziewczyny ten rok zaczął. Coś wspaniałego. Kolejna fasolka [emoji173]
Ps. Kto testuje sie ok 10-14.01 ?