Ewelina @
Fanka BB :)
A zrobiłas z pierwszego porannego moczu?
Z drugiego ... ale to nic czekam na okres [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A zrobiłas z pierwszego porannego moczu?
Poki nie ma @ to nic nie jest powiedziane.Nie to jest dzień po @ i coś powinno widać ... okres dostane ale dzięki za ciepłe słowa [emoji8][emoji8]
My po owu juz nie robiliśmy nic. Nie wiem czy można czy nie ale my w razie czego dalismy spokójDziewczyny a tak z innej beczki.
Pierwsza część cyklu no to wiadomo- aktywność ile fabryka dała.
Druga część juz po owu, oczekując na kreseczki czyli w czasie implantacji zarodka.. powstrzymujecie sie od przytulania ? Czy tez macie obawy lub wiadomosci ze ewentualny orgazm itp moze wpłynąć negatywnie?
Jak widac w pierwszej polowie cyklu wskazany ( a to juz dowiedzione naukowo) w drugiej wrecz przeciwnie ( albo nasze wymysly albo faktycznie)A może to od orgazmu wszystko zależy a nie od nasienia [emoji23][emoji23][emoji23] tutaj wiec wiadomo kto dochodzi a kto udaje [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale to strasznie ciezko wytrzymać [emoji23][emoji23][emoji23]My po owu juz nie robiliśmy nic. Nie wiem czy można czy nie ale my w razie czego dalismy spokój![]()
A my to codziennie albo minimum co 2 dzień. Przeczytałam info na blogu mamy ginekolog aby się kochać przez cały cyklDziewczyny a tak z innej beczki.
Pierwsza część cyklu no to wiadomo- aktywność ile fabryka dała.
Druga część juz po owu, oczekując na kreseczki czyli w czasie implantacji zarodka.. powstrzymujecie sie od przytulania ? Czy tez macie obawy lub wiadomosci ze ewentualny orgazm itp moze wpłynąć negatywnie?
Ja to samo ! Może też dziś zrobię[GROUP=][/GROUP]
Termin @ mam na 7.01 ale już nie mogłam wytrzymać cała noc nie spałam. A dzień cyklu 28