Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakiego dupkaJa mam.dupka![]()
Moja krewmatko te juz po owulacji a ja dalej musze wskakiwac w ciuszki kotki...[emoji16][emoji12][emoji14][emoji13][emoji7][emoji4][emoji3]Ze mnie tez az sie leje. Chlupie mi wrecz jak chodze lub zmieniam pozycję na krzesleJo tyż juz po 40. Wersja moja 24 [emoji14]
I niunia tez cos okolo tego ma![]()
Jak sobie radzisz?Ja miałam brać od dnia po owulacji przez 10 dni 2 x dziennie 50 g. Wczoraj skończyłam brać teraz czekam na @ lub ciążę.
Hahahahaha tez mam meza. Ale moj dupek to duphaston [emoji14]Jakiego dupka
Jahahah ja tez mam
Dupka ale meza
Nie radzę [emoji12] dostaję w banie - zwłaszcza, że u mnie każdy cykl na wagę złota. Zegar biologiczny tyka, jajka się kończąJak sobie radzisz?
Czekanie jest okropne
No właśnie nie mogę wyczuć czy otwarta czy zamknięta. No niestety wkładam luteinę tą stroną i czasem gdzies mi zaginie po drodze więc przy okazji sprawdzam [emoji23]@Ann89 bo szyjka w 2 fazie czyli lutealnej schodzi nisko.Tylko się nie otwiera i jak jest ciąża to dopiero zaczyna z powrotem wędrować na góre.. A jest tam ciasno bo się właśnie mowì, że w ciąży jest rozpulchniona.I z twgo co kojarze to masz II kreski więc już tam nie grzeb