Dziękuję, za za ciebie i inne dziewczyny też .@evellin 00 trzymam mocno kciuki by Wam się udało.
Straciłam kilka lat starań na chorobę. Teraz jestem zdrowa ,ale pierwsze starania były w 2008 roku . Chyba jestem tu najdłuższą staraczką
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję, za za ciebie i inne dziewczyny też .@evellin 00 trzymam mocno kciuki by Wam się udało.
Trzymam mooocno kciuki, aby się udało.Dziękuję, za za ciebie i inne dziewczyny też .
Straciłam kilka lat starań na chorobę. Teraz jestem zdrowa ,ale pierwsze starania były w 2008 roku . Chyba jestem tu najdłuższą staraczką
Teraz czekam na @ I do boju kowboju .Trzymam mooocno kciuki, aby się udało.
3mam za Ciebie goraco kciuki :-*****Dziękuję, za za ciebie i inne dziewczyny też .
Teraz czekam na @ I do boju kowboju .
Mamy dobre przeczucia że aż się ich boję.
Ale moja dewiza jest taka
Co mnie nie zabije to zostawi bliznę a ona przypomni że jednak dałam radę!
Blizn mam już dużo ale walczę o marzenia i małego człowieka do kochania.
Już po 40. Jakoś sobie poukładali życie, pracują, podróżują ale na pewno brakuje im takiego małego brzdąca do szczęścia.Współczuję tej kobiecie. Mąż odbiera jej szansę na szczęście. Jeśli problem leży tylko po jego stronie (tak jest u mnie)to jest nie w porządku. Dziecko by pewnie w końcu pokochał, może głupie porównanie ale mamy zwierzęta (ja psa) i kocham go bezgranicznie. Mało tego to on pomaga mi przetrwać i ostatnio mu mówię że będzie miał brata lub siostrę.
Jej mąż zachowuje się egoistyczne trochę
a ona jeśli on nie jest w stanie zgodzić się na AID to powien zgodzić się na adopcję.
Ile mają lat?
Zrób beta hcgJejku dziewczyny, chuva mi organizm wariuje :-( wczoraj tj. 15 dpo (potwierdzonej Usg) miałam cały dzień plamienie, delikatne ale było, dzisiaj już nic a nic, zrobiłam test i biel.. Ale oczywiście moja durna główka wmawia sobie ze te plamienie to implantacja? Ale po 15 dniach od owu? Nie za późno? Ile dni od zagniezdzenia jajeczka test z moczu wyszedlby pozytywny?
Jeju jak z wami tu cudownie ❤ .3mam za Ciebie goraco kciuki :-*****
Cholera późno już trochę. Może uda jej się jeszcze z nim pogadaćJuż po 40