Integral
Fanka BB :)
Dziekibza wyjaśnienie. To trzymam kciuki żeby się udało!Z innym nasieniem. Nasienie męża praktycznie nie istnieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziekibza wyjaśnienie. To trzymam kciuki żeby się udało!Z innym nasieniem. Nasienie męża praktycznie nie istnieje
Ja miałam brać od dnia po owulacji przez 10 dni 2 x dziennie 50 g. Wczoraj skończyłam brać teraz czekam na @ lub ciążę.Laski ktora bierze progesteron? Bo mi lekarz kazal brac a nie pamietam kiedyzeby se cos nie rozlegulowac
Dziękuję i wzajemnie.Dziekibza wyjaśnienie. To trzymam kciuki żeby się udało!
Mnie lekarz opitolił ze pracuje po 18h ze nie robie sobie wolnego. I ze przy staranich psychika to wiecej niz polowa sukcesu. Wprost mi.powiedzial zeby sobie wypic dla rozluźnienia przed seksowaniem [emoji23][emoji23][emoji23]Tak zgadzam sie z Toba kochanamoja krew, tutaj o bobasach, seksie ewentualnie o tych szyjkachmnie to przeraza co mowicie bo ja nie wiem gdzie ja nawet mam, a ja ide piwka sie napic na zdrowkotrza cos miec z zycia
kochana a mnie ladnie pomijac w poscie
U mnie nie ze dużo, ale z reguły nie było nic przed @... Ale nie prorokuje, w piątek test i będzie wiadomo czy cykl stracony czy udany...Nie wiem ktora z Was pisala o duzej ilosci bialego sluzu, ale ja w ciazy mialam tyle tego ze jakbym majtki wycisnela to bym miala cala wanne tego
To ciaza zobaczysz
Kochana napewno się uda!! Nie wolno się poddawać!Dziękuję i wzajemnie.
Dla wyjaśnienia dodam że długo dojrzewałam do decyzji o dawcy bo mąż już dawno proponował. Ale dla mnie to było bardzo trudne.
Ja jestem w sumie zdrowa więc mam nadzieję że się uda
Tak zgadzam sie z Toba kochanamoja krew, tutaj o bobasach, seksie ewentualnie o tych szyjkachmnie to przeraza co mowicie bo ja nie wiem gdzie ja nawet mam, a ja ide piwka sie napic na zdrowkotrza cos miec z zycia
kochana a mnie ladnie pomijac w poscie
...[emoji16][emoji12][emoji14][emoji13][emoji7][emoji4][emoji3]Może ci się udało
Ze mnie tez az sie leje. Chlupie mi wrecz jak chodze lub zmieniam pozycję na krzesleNo ja mam właśnie od wczoraj ale dziś od rana to już potop i gesty bardzo
Jo tyż juz po 40. Wersja moja 24 [emoji14]Ja niedługo 39
Ja mam.dupkaLaski ktora bierze progesteron? Bo mi lekarz kazal brac a nie pamietam kiedyzeby se cos nie rozlegulowac
Pisz "My" hahahaha ja tez 6 dzien po owu [emoji14]Dziś dopiero (prawdopodobnie) 6 dpo owulacji. Oby było tak jak piszesz [emoji8]