Integral
Fanka BB :)
Albo wcale czego Ci życzę bardzo, bardzo mocno oby @ nie przyszła[emoji110][emoji110][emoji110]Ja wlasnie nie wiem kiedy @. Przez to wywołanie owu na 01.01 moge miec drugą część cyklu 12 lub 13 lub 14 dni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Albo wcale czego Ci życzę bardzo, bardzo mocno oby @ nie przyszła[emoji110][emoji110][emoji110]Ja wlasnie nie wiem kiedy @. Przez to wywołanie owu na 01.01 moge miec drugą część cyklu 12 lub 13 lub 14 dni
Na pierwszej stronie masz linki do przydatnych artykułów... A co to jest AID?Dziewczyny może macie jakieś pomysły co może pomóc by się udało? Gin mi kazał pić wino na endometrium , ale może macie jeszcze jakieś pomysły? Podchodzę w tym miesiącu do AID
Tak zgadzam sie z Toba kochana@liczba
Z tego co sie orientuje to posty tutaj powinny byc pozbawione "kwasu". Dziewczyny wszystkie sie starają o dzidzie, staja na glowie zeby miec wreszcie dwie upragnione kreseczki i urodzić zdrowe wyczekiwane bobo.
Dość wszystkim stresu na codzień tym bardziej przy staraniach. Powinnaś chyba powstrzymać sie przed zbędnymi komentarzami a tym bardziej ocenianiem innych.
To ze sobie dziewczyny dla rozluznienia wypiją "przed" szampana- co wrecz lekarze zalecaja dla resetu. Albo palą bo palą. To jest ich sprawa. Ich zycie. Nikomu nie wolno tego potępiać. Tym bardziej ze nikogo nie znasz. Nie wiesz ile lata sie po lekarzach. Pije przeciery. Ziolka. Zdrowa zywnosc. Sport. Ale jasne najlepiej jest oceniać innych... nie ładnie tak
Nie za bardzo wiem co ten skrót oznacza.I tak naprawdę same testujemy sposoby aby pomóc sobie zajsć w ciąże.Dziewczyny może macie jakieś pomysły co może pomóc by się udało? Gin mi kazał pić wino na endometrium , ale może macie jeszcze jakieś pomysły? Podchodzę w tym miesiącu do AID
To wy testujcie tak około 14-15??
Może ci się udałoHaha super
A wiec tak. Po owu bolał mnie jajnik. Po orgazmie w huk bardzo.
Dzis mam "mokro" jak na "chcice". Rozryczałam się bez powodu ogladając netflix. I ciągnie mnie lewa strona od jajnika jakby takie delikatne kłócie. Ani to na @ ani na owu
Nie wiem ktora z Was pisala o duzej ilosci bialego sluzu, ale ja w ciazy mialam tyle tego ze jakbym majtki wycisnela to bym miala cala wanne tego
Ja niedługo 39Czy ktoras z Zacnych kolezanek jest po 40??? Czy ja jedyna babcia