basia_sia85
Zaciekawiona BB
Może miałaś dopiero zagnieżdżane i stąd to plamienia test wyjdzie pozytywny za kilka dni. Z tego co pisałaś masz krótkie cykle. Przed synem też miałaś takie krótkie cykle?No nie właśnie masakra nie wiem na czym Stoję
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może miałaś dopiero zagnieżdżane i stąd to plamienia test wyjdzie pozytywny za kilka dni. Z tego co pisałaś masz krótkie cykle. Przed synem też miałaś takie krótkie cykle?No nie właśnie masakra nie wiem na czym Stoję
Może ale kurcze masakra [emoji24] na pewno przylezie francaMoże miałaś dopiero zagnieżdżane i stąd to plamienia test wyjdzie pozytywny za kilka dni. Z tego co pisałaś masz krótkie cykle. Przed synem też miałaś takie krótkie cykle?
Może jednak owulacj się przesunela i zagnieżdżanie masz teraz [emoji4] trzymam kciuk daj znaćMoże ale kurcze masakra [emoji24] na pewno przylezie franca
Wczoraj mi wyszedł jasno różowy śluz i miałam tak raz teraz cisza. Brzuch mnie boli jak na @. Czytałam gdzieś że Zagnieżdżanie jest między owu a @ to u mnie by było teraz przed samym @?
Jak się przesunelw owu to tym bardziej chyba dupa bo kochalismy się 10 dc niby 2 dni przed owu. Nic tylko trzeba czekaćMoże jednak owulacj się przesunela i zagnieżdżanie masz teraz [emoji4] trzymam kciuk daj znać
Myslalam ze od razu [emoji1787], ja tez rozmyslam krotkie okresy miedzy ciazami... tylko jakos tej pierwszej jeszcze nie widac [emoji1787] pierwsza byla naturalna czy z wspomagaczami?
Może ale kurcze masakra [emoji24] na pewno przylezie franca
Wczoraj mi wyszedł jasno różowy śluz i miałam tak raz teraz cisza. Brzuch mnie boli jak na @. Czytałam gdzieś że Zagnieżdżanie jest między owu a @ to u mnie by było teraz przed samym @?
A do tego w ciąży mogą być plamienia w terminie okresu (a przynajmniej przez pierwszy miesiąc, dwa), potwierdzam na własnym przypadkuJa z kolei czytałam, że plamienie implantacjne może być równo w terminie @ dlatego często mylone jest z @.oby nie przyszła francai dalej trzymam kciuki!
Powiedz mi jak bralas leki na astme w ciazy ? Ja od dzis mam leki na alergie... nie wiem czy sa calkiem ok bo lekarz stwierdzil ze ciaza to nie choroba i przepisal mi tabletkiSzybko i naturalnie
@enej witajprzyznam, że i ja się trochę boję samej ciąży, poprzednio przez większość czułam się jak na kacu gigancie...no a u Ciebie dodatkowo jeszcze przewlekłe choroby. Mi się w ciąży wyciszyła astma całkowicie, za to zastrzylo się atopowe i pojawiła niedoczynność tarczycy.