Amur
Fanka BB :)
Nic nie widac, to ten test blue? Taki drogi ten?Zobacz załącznik 961276
Test z 26 dnia cyklu , czy któraś z was widzi coś ? [emoji23] tak bardzo chyba chce być w ciąży ze widzę cień cienia [emoji3601]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nic nie widac, to ten test blue? Taki drogi ten?Zobacz załącznik 961276
Test z 26 dnia cyklu , czy któraś z was widzi coś ? [emoji23] tak bardzo chyba chce być w ciąży ze widzę cień cienia [emoji3601]
Nic nie widac, to ten test blue? Taki drogi ten?
Niestety nic nie widzę, ale jak okresu nie ma to zawsze jest nadzieja [emoji110]Zobacz załącznik 961276
Za wcześnie na test. Jezeli 7dni po owuDziewczyny jestem po wizycie. Pęcherzyk wg. gin pęknie dziś lub jutro, mamy się przytulać dziś, jutro i w razie czego w sobotę [emoji57][emoji57][emoji57] wczoraj też były przytulanko bo testy owu wychodzą mi pozytywne od wtorku. Będę testować za tydzień w sobotę. Na szczęście przyszły tydzień krótki po w piątek mam urlop.
A jak duży jest ten pęcherzyk?Dziewczyny jestem po wizycie. Pęcherzyk wg. gin pęknie dziś lub jutro, mamy się przytulać dziś, jutro i w razie czego w sobotę [emoji57][emoji57][emoji57] wczoraj też były przytulanko bo testy owu wychodzą mi pozytywne od wtorku. Będę testować za tydzień w sobotę. Na szczęście przyszły tydzień krótki po w piątek mam urlop.
Może od 12 dnia?Aneczka ja nic nie widzę na telefonie u mnie
Basia no to trzymam kciuki
Ja mam takie pytanie ponieważ chcę zrobić testy owu i nie wiem jak się za to zabrać. To mój cykl w tym miesiącu teoretycznie powinnam dostać 2@ ale przyszła 4. Plamienie miałam od 2 tak gdzieś z trzy razy w ciągu dniaa rozkrecilo się 4. Jak to liczyć? 5 testów mam. Zobacz załącznik 961488
12 dc to prawdopodobnie mam dzień owu ale nie wiem czy liczyć od 4 czy od plamien 2 i czy zrobić test od dzisMoże od 12 dnia?