reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie. Pęcherzyk wg. gin pęknie dziś lub jutro, mamy się przytulać dziś, jutro i w razie czego w sobotę [emoji57][emoji57][emoji57] wczoraj też były przytulanko bo testy owu wychodzą mi pozytywne od wtorku. Będę testować za tydzień w sobotę. Na szczęście przyszły tydzień krótki po w piątek mam urlop.

Dziewczyny jestem po wizycie. Pęcherzyk wg. gin pęknie dziś lub jutro, mamy się przytulać dziś, jutro i w razie czego w sobotę [emoji57][emoji57][emoji57] wczoraj też były przytulanko bo testy owu wychodzą mi pozytywne od wtorku. Będę testować za tydzień w sobotę. Na szczęście przyszły tydzień krótki po w piątek mam urlop.
Za wcześnie na test. Jezeli 7dni po owu

Aneczka ja nic nie widzę na telefonie u mnie
Basia no to trzymam kciuki

Ja mam takie pytanie ponieważ chcę zrobić testy owu i nie wiem jak się za to zabrać. To mój cykl w tym miesiącu teoretycznie powinnam dostać 2@ ale przyszła 4. Plamienie miałam od 2 tak gdzieś z trzy razy w ciągu dniaa rozkrecilo się 4. Jak to liczyć? 5 testów mam.
Screenshot_20190411-182625.jpg

A jak duży jest ten pęcherzyk?

Aneczka ja nic nie widzę na telefonie u mnie
Basia no to trzymam kciuki

Ja mam takie pytanie ponieważ chcę zrobić testy owu i nie wiem jak się za to zabrać. To mój cykl w tym miesiącu teoretycznie powinnam dostać 2@ ale przyszła 4. Plamienie miałam od 2 tak gdzieś z trzy razy w ciągu dniaa rozkrecilo się 4. Jak to liczyć? 5 testów mam. Zobacz załącznik 961488
Może od 12 dnia?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry