Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie zaczynają boleć tuż po owulacji 18-20 dnia cyklu i tak bolą aż do @.... Ale z tego co czytam to niekoniecznie dobry objaw, bo może świadczyć o niedoborze progesteronu, co u mnie chyba się zgadza. Ciesz się więc, że omija Cię taka dolegliwośćTak czytam i czytam.. co Wy macie z tym bolem piesi? Tzn na kiedy go przypisujecie? Ja takiego objawu nie mam ani na owu.. ani na @.. jeden jedyny raz w zyciu bolaly mnie na samym poczatku 1 ciazy.. w drugiej nic..
Ja jeszcze pod koldrą ale tez musze juz wstawac.. pogadalam troche z moim Jasiem.. chyba zjedzie dzis do kraju bo jakas afera z kwaterą jest.. wsciekly jak cholera.. zobaczymy co tam dalej dzien przyniesie..
Poki co ide budzic pierworodnego bo jedzie dzis na 3 dni na zieloną szkole.. i sama na 8 do pracy.. byle do 16.. [emoji58]
Aaa no to mnie wyjasnilas terazMnie zaczynają boleć tuż po owulacji 18-20 dnia cyklu i tak bolą aż do @.... Ale z tego co czytam to niekoniecznie dobry objaw, bo może świadczyć o niedoborze progesteronu, co u mnie chyba się zgadza. Ciesz się więc, że omija Cię taka dolegliwość![]()
Kochana witaj w klubie. Ja też nie odczuwam bólu piersi przed @ ani w trakcie ani przed owulacja czy też w jej trakcie. Mi kompletnie nic nie dolega. Tu dziewczyny nie które tak cierpią A mi nie ma nic.Tak czytam i czytam.. co Wy macie z tym bolem piesi? Tzn na kiedy go przypisujecie? Ja takiego objawu nie mam ani na owu.. ani na @.. jeden jedyny raz w zyciu bolaly mnie na samym poczatku 1 ciazy.. w drugiej nic..
Ja jeszcze pod koldrą ale tez musze juz wstawac.. pogadalam troche z moim Jasiem.. chyba zjedzie dzis do kraju bo jakas afera z kwaterą jest.. wsciekly jak cholera.. zobaczymy co tam dalej dzien przyniesie..
Poki co ide budzic pierworodnego bo jedzie dzis na 3 dni na zieloną szkole.. i sama na 8 do pracy.. byle do 16.. [emoji58]
Mnie zaczynają boleć jakoś też tak po owu przed @ jestem ciekawa czy się udało cholera do wtorku kupa czasuAaa no to mnie wyjasnilas terazbo ja tu kurde bolu piersi nie mam.. sluzu jak bialko jaja swiadczacego o owulacji nie mam.. i tak mnie watpliwosci dopadaja..
Ja czekam do środy, także podobnieMnie zaczynają boleć jakoś też tak po owu przed @ jestem ciekawa czy się udało cholera do wtorku kupa czasu
Ja miałam 4 kwietnia mam co 26 co 27 dni owu mam 12-13 dniaJa czekam do środy, także podobniekiedy miałaś miesiączkę i jak długie masz cykle?
Ja miałam 4 kwietnia mam co 26 co 27 dni owu mam 12-13 dnia
Powinnam dostać planowo 30 ale mam nadzieję że nie przylezie
Mnie też piersi nigdy nie bolały, ani nie bolą. Jedyny ból piersi jaki miałam to jak karmiłam pierworodną i mi się dużo mleka zbierało.Tak czytam i czytam.. co Wy macie z tym bolem piesi? Tzn na kiedy go przypisujecie? Ja takiego objawu nie mam ani na owu.. ani na @.. jeden jedyny raz w zyciu bolaly mnie na samym poczatku 1 ciazy.. w drugiej nic..