reklama

Starania 2019!

A ze tak zapytam.. ktoras miala do czynienia z tymi testami? Kupilam sobie probnie na allegro bo tanie i duzo (50szt).. i ciekawa jestem czy sie sprawdzaja :)
20190425_144631.jpeg

reklama
Ja tez bym poszla na zwolnienie.. w koncu ciaza sama w sobie jest obciazeniem dla organizmu.. przechodzilam w lato ciazy 2 razy (rodzilam w pazdzierniku i wrzesniu) i wiem jak jest ciezko w tym okresie choc osobiscie latem czuje sie jak ryba w wodzie ;)

A ja mam pytanie.. czy wy przy staraniach lykacie jakies witaminy czy sam kwas foliowy? Bo ja w sumie lykam tylko kwas.. ale tak mysle czy ogolnie organizmu nie wspomoc witaminami.. jak jest u Was?
Ja zmykam symfolic w którym jest również kwas foliowy. I powiem szczerze, że bardzo fajnie się po nim czuje :)

A ze tak zapytam.. ktoras miala do czynienia z tymi testami? Kupilam sobie probnie na allegro bo tanie i duzo (50szt).. i ciekawa jestem czy sie sprawdzaja :)Zobacz załącznik 965779
Ja właśnie mam te testy. I naczytalam się o nich w większości samych złych opinii, że niby mało czule i w większości przy owulacji jej nie pokazują. Więc polecialam do apteki u kupiłam inne. I wynik praktycznie taki sam na dzień dzisiejszy. Więc dalej je będę robić:)

Ja miałam te testy! Albo są kiepskie albo nie było owu (ale raczej to pierwsze ;) ) COKOLWIEK pokazały tylko przez 2 dni i jednego dnia była to kreska testowa bardzo słaba a drugiego dość słaba

No i znow pytam :)
Zrobilam z ciekawosci.. tak w sumie zeby zobaczyc ze nie pojawi sie zupelnie nic, okres powinnam dostac najpozniej w poniedzialek.. wiec po owulacji nie powinno byc sladu tym bardziej ze jestem na 99% pewna ze mialam ją 1.5 tygodnia temu wg dobrze znanego mi bolu brzucha.. na tescie owulacyjnym wyszedl jednak cien.. i teraz pytanie.. czy wy poza owulacja tez mialyscie cien czy zupelnie nic? Oczywiscie bede robic po okresie codziennie testy i bede miala wtedy poglad czy cos sie zmienia i czy pokrywa sie z moimi obserwacjami organizmu.. ;) ale ciekawosc zzera juz teraz ;)
20190425_190350.jpeg

reklama
Cien to negatywny w przypadku owulkow. Warto robic codziennie bo ten cien z czasem ciemnieje (im blizej owu).
No i znow pytam :)
Zrobilam z ciekawosci.. tak w sumie zeby zobaczyc ze nie pojawi sie zupelnie nic, okres powinnam dostac najpozniej w poniedzialek.. wiec po owulacji nie powinno byc sladu tym bardziej ze jestem na 99% pewna ze mialam ją 1.5 tygodnia temu wg dobrze znanego mi bolu brzucha.. na tescie owulacyjnym wyszedl jednak cien.. i teraz pytanie.. czy wy poza owulacja tez mialyscie cien czy zupelnie nic? Oczywiscie bede robic po okresie codziennie testy i bede miala wtedy poglad czy cos sie zmienia i czy pokrywa sie z moimi obserwacjami organizmu.. ;) ale ciekawosc zzera juz teraz ;)Zobacz załącznik 965868

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry