reklama

Starania 2019!

reklama
No to nic nie pozostało tylko czekać. Mimo wszystko trzymam mocno kciuki[emoji110][emoji110] A orientujesz się może czy w 36dc jest szansa już aby test wyszedł pozytywny chociaż z blada kreska?

A ja się już kilka dni zamartwiam... Ale dzisiaj to jakis kosmos... Piersi dzisiaj dają popalić mam wrażenie że zaraz dostanę gorączki z tego bólu! Jak to nie ciąża to coś poważnego z moim zdrowiem [emoji26] dziś 21dc.. 9 dni do @ jeszcze sporo czasu

Mój mąż dzisiaj wrócił z pracy jemy obiad i do mnie z tekstem że piersi mi urosły. Wysmialam go ale później patrząc w lustro też zauważyłam że się powiększyły są twardsze żyłki bardziej widoczne i trochę mnie pobolewaja. Taki ból czułam tylko wtedy kiedy mi rosły. Trochę mi to dokucza ale mam nadzieję że za nie długo minie pobolewanie piersi bo przeszkadza we wszystkim. A zwłaszcza jak po całym dniu ściągnę stanik to lepiej do mnie nie podchodzić bez kija[emoji23][emoji85]

reklama
No to ja ci nie pomogę. Ja mimo że jestem po terminie miesiączki jutro 6 dni to i tak się boję zrobić test bo boję się że wyjdzie tylko jedna kreska. Dużo się naczytalam że w 36dc testy mogą wyjść negatywne ale wcale nie muszą. Więc mam mieszane uczucia co do testów domowych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry