MisiaJasia
Fanka BB :)
No jak dla mnie to jest czystyZrobiłam pod światło - biel.
I teraz i tak nie wiem. 3 sekundy trzymalam tylko :'( Zobacz załącznik 966174
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jak dla mnie to jest czystyZrobiłam pod światło - biel.
I teraz i tak nie wiem. 3 sekundy trzymalam tylko :'( Zobacz załącznik 966174
Pozytywna kreske testową nawet bardzo blada rozpoznasz od razuZobacz załącznik 966176to chyba moje złudzenie, że coś tam jest....
Kochana nic nie ma ale nie załamuj się to jeszcze nic nie świadczy. Spróbuj zrobić jutro test z porannego moczu. I zobaczysz czy będzie kreska testowa. Pamiętaj póki @ Nie ma to jest jakaś tam nadzieja że jednak fasolka pod naszym sercem się gdzieś chowa i po woli rośnie. Cierpliwości
Życzę Ci abyś jutro zobaczyła dwie kreski kochana. 3 sekundy to za krótko. Jeśli nie wiesz strumieniem na test tylko wkładasz pasek do moczu trzeba trzymać 10 sekund nie krócej.Czyli jutro ostatni test, a kolejny we wtorek razem z Tobąbędę dobrych myśli.
aczkolwiek wydaje mi się, że za krótko trzymalam. Jedna kreska jest żółta od moczu, reszta biała jak śnieg
Życzę Ci abyś jutro zobaczyła dwie kreski kochana. 3 sekundy to za krótko. Jeśli nie wiesz strumieniem na test tylko wkładasz pasek do moczu trzeba trzymać 10 sekund nie krócej.
Jeśli jutro ci wyjdzie pozytywny to już raczej nie będzie potrzebny test we wtorek. Wtedy to w poniedziałek rejestrować się do ginekologa na usgCzyli jutro ostatni test, a kolejny we wtorek razem z Tobąbędę dobrych myśli.
aczkolwiek wydaje mi się, że za krótko trzymalam. Jedna kreska jest żółta od moczu, reszta biała jak śnieg