Ja słyszałam też dziewczyny go sobie chwalą. Kupiłaś wszystkie płytkowe czy strumieniowe? Trzymam za Ciebie kciuki.
Jeden strumieniowy, i dwa płytkowe Bobo-test
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja słyszałam też dziewczyny go sobie chwalą. Kupiłaś wszystkie płytkowe czy strumieniowe? Trzymam za Ciebie kciuki.
Tak. Wprowadza sie go pod strumien moczuDziewczyny... Jak mam używać testu strumieniowego? Ściągnąć nasadke i nasikac na tą końcówkę testu czy jak? Pierwszy raz taki używam.....
Ja nasikalam do kubeczka zdjęłam ten plastik zamoczylam 2/3 paska w moczu na 10sekund wyjęłam założyłam ten plastik na ten pasek i położyłam test na równe powierzchnie i do 5 minut odczytałam wynik testu. Kreska kontrolna się pojawiła więc test został wykonany prawidlowo
WszystkieWięc w sumie ile zamoczyć tych kresek? Wszystkie?... Ale jaja, nie umiem wykonać testu strumieniowego![]()
Tzn ze masz przestac ją moczyc [emoji16]Jest coś napisane, że mam usunąć końcówkę absorbującą ze strumienia moczu