MisiaJasia
Fanka BB :)
To musi samo wyjsc. Jak nad czyms myslisz i probujesz to wyczyc to mimowolnie napinasz miesnie maskujac.. ja wtedy siadalam od tak zagadana itd.. i samo sie tak poczulo ze cos sie dzieje w srodkuJak zwrócić na to uwagę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To musi samo wyjsc. Jak nad czyms myslisz i probujesz to wyczyc to mimowolnie napinasz miesnie maskujac.. ja wtedy siadalam od tak zagadana itd.. i samo sie tak poczulo ze cos sie dzieje w srodkuJak zwrócić na to uwagę?
Rozumiem. Ja jedynie co czuje to jak naciskam na środek pod brzusza to mnie pobolewa A tak to nic mi nie ma. Nie wiem co to może znaczyć.
Magda trzymam kciuki!Wstałam, ubralan się szybko i poleciałam.dwa bobo testy i jeden test Amil. Ktoś słyszał o tym trzecim? Pytałam się o czułość 10mlu ale babka nie wiedziała o co chodzi... Więc kazałam już jej nie szukać i wzięłam te trzy.
Ja słyszałam też dziewczyny go sobie chwalą. Kupiłaś wszystkie płytkowe czy strumieniowe? Trzymam za Ciebie kciuki.Wstałam, ubralan się szybko i poleciałam.dwa bobo testy i jeden test Amil. Ktoś słyszał o tym trzecim? Pytałam się o czułość 10mlu ale babka nie wiedziała o co chodzi... Więc kazałam już jej nie szukać i wzięłam te trzy.