reklama

Starania 2019!

Tak. Zgadza sie.. robilam testy domowe.. bete.. i byly negatywne.. w 6tygodniu na usg nie bylo.sladu ciazy, endometrium odpowiednie na kilka dni przed miesiaczką.. lekki stan zapalny w pochwie.. szlaban ma seks i leki dopochwowe.. a 3 tygodnie pozniej jak poszlam po leki na wywolanie miesiaczki na usg wyszla 6tygodniowa ciaza.. ktora mialam juz tak naprawde 9 tygodni. Czulam w tym czasie pelnosc w podbrzuszu.. i miewalam zawroty glowy no i smaczki na rzeczy ktorych wczesniej nie lubilam

Ja właśnie czuję taką pelnosc w podbrzuszu, czuję się tak jakby coś tam było, zwłaszcza, gdy leżę na plecach. A brzuch wzdety jakbym nie wiadomo ile dzisiaj zjadła. No i mocz mam bardzo ciemny... Będę dobrych myśli. :)

reklama
No u koleżanki to nie wiem jak było gadała tylko że prócz braku @ żadnych objawów ciazowych nie miała A z biegiem czasu tylko doszedł rosnący brzuszek. No nic musimy czekać z Magdą i innymi dziewczynami. Co ma być to będzie.

Ja właśnie czuję taką pelnosc w podbrzuszu, czuję się tak jakby coś tam było, zwłaszcza, gdy leżę na plecach. A brzuch wzdety jakbym nie wiadomo ile dzisiaj zjadła. No i mocz mam bardzo ciemny... Będę dobrych myśli. :)
Ja dodam ze jak rano mialam pelny pecherz to nie byl on polozony rowno na srodku tylko macica powiekszajac sie wypychala go w gore i troche w bok.. dopiero jak bardziej podrosl brzuszek to pecherz wrocil na swoje miejsce na dol ;) lezac rano zanim pojdziesz siusiu a bedziesz czula ze ci sie chce zerknij na brzuch :) ja tez naduszalam na brzuch tuz nad koscią łonową.. nawet wciskalam tam paluchy i wyraznie czulam twardosc macicy :)

A pelnosc w brzuchu pierwszy raz poczulam siadajac. W sensie siadlam jak zwykle z impetem na kanapie i mialam wrazenie jak by cos uciskalo w podbrzuszu.. w srodku. Jak bym jakas pileczke miala w srodku..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry