Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo się cieszę. Mam nadzieję że ja też zobaczę upragnione dwie kreski we wtorek.Nie chciało mi się wierzyć, że tam nic nie ma, bo drugą bluadziutką widziałam od samego początku i się nie myliłam, mąż też widzi
Jutro testuje, a później razem z Tobą we wtorek [emoji3590] (faktycznie na zdjęciu w świetle nic nie widać.) a na żywo widać![]()
Ja też widzę! Gratulację! Powtórz rano będzie ciemniejsza pewnieDziewczyny serio widzę druga kreskę, mój mąż też widział od samego początku!na zdjęciu nie widać fakt, ale na żywo jak byk!
❤ jest cień! Może gdybym trzymała dłużej to kreska by się zrobiła mocniejsza, nie wiem...Zobacz załącznik 966202
Już sobie wyobrażam jak zobaczysz dwie kreski jaka będziesz szczęśliwa.
Widzę cien moim zdaniem to ciąża taki miałam jak zaszlam z synemDziewczyny serio widzę druga kreskę, mój mąż też widział od samego początku!na zdjęciu nie widać fakt, ale na żywo jak byk!
[emoji173]️ jest cień! Może gdybym trzymała dłużej to kreska by się zrobiła mocniejsza, nie wiem...Zobacz załącznik 966202
Obyś miała rację kochana. Zobaczymy czy do tego czasu @ się nie pojawi i jaki wynik testu będzie.
Widzę cien moim zdaniem to ciąża taki miałam jak zaszlam z synem
Jutro powtórz powinna być mocniejsza