Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robiłam dzisiaj i wyszedł negatywny. Ani cień cienia kreski testowej ale @ Nie ma nadal. Jutro 7 dzień od terminu spodziewanego okresu.
Dziękuję. Ale myślę że jak by była ciaza to dzisiaj by już pokazało chociaż blada kreskę ale nie ma kompletnie żadnego cienia drugiej kreski. Pozostało tylko czekać acz kolwiek nie wiem czy wytrzymam do wtorku. Ale robienie testów co dziennie lub co drugi dzień to nie ma sensu szkoda nerwów. Chociaż szczerze mówiąc raczej nie podeszłam do tego testu jakoś bardzo. Zrobiłam to na totalnym luzie i mimo że test negatywny nie przejęłam się zbytnio.
Mysle ze za 2-3 dni powinna byc mocna krecha i staranka pelna para.Oo to trzymam kciuki za was testujące , rzeczywiście ekscytujące . My jesteśmy nienormalne trochę z tym patrzeniem na test , oby oczy nam nie wypłynęły! Hehe.
Ja trochę zła jestem na siebie. Kupiłam z Rossmana owulacyjne i zrobiłam , ale miałam zrobić w tym samym momencie ten z allegro i porównać i zapomniałam z wrażenia. Na pewno na tym dzisiejszym widac kreskę oby jutro była ciemniejsZa. Ale czuję że płodne się zaczynają![]()
Oo to trzymam kciuki za was testujące , rzeczywiście ekscytujące . My jesteśmy nienormalne trochę z tym patrzeniem na test , oby oczy nam nie wypłynęły! Hehe.
Ja trochę zła jestem na siebie. Kupiłam z Rossmana owulacyjne i zrobiłam , ale miałam zrobić w tym samym momencie ten z allegro i porównać i zapomniałam z wrażenia. Na pewno na tym dzisiejszym widac kreskę oby jutro była ciemniejsZa. Ale czuję że płodne się zaczynają![]()
Nie wiem czy wytrzymam do wtorku. Ja miałam owulke według kalendarzyka 10 kwietnia czyli dzień po tobie. Ale nie miałam jej niczym potwierdzonej. Więc tak naprawdę nie wiem czy się odbyła ale wyniki ok okresu brak to chyba coś jest na rzeczy ale nie mam pewności. No zobaczymy co dla mnie los szykuje.To że teraz wychodzą ci negatywne testy nie oznacza, że w ciąży nie jesteś, więc głowa do góry! Ja testuje z tobą we wtorek[emoji3590]