reklama

Starania 2019!

reklama
Nie no załamywać się nie chce ale chciałabym być już w ciąży A to jest jedyna nadzieja aby urodzić jeszcze w tym roku. Z testowaniem poczekam do wtorku może jeśli będzie faktycznie ciaza to coś już może pokazać chociaż delikatnie ale żeby już pokazało i bym wiedziała że się w końcu udało.
Ja najdłuższy cykl miałam 60 dni..to była masakra ..testy , testy z krwi ..z dwa razy w roku zdążają się bezowulacyjne cykle..ale nadzieja umiera ostatnia

Ja najdłuższy cykl miałam 60 dni..to była masakra ..testy , testy z krwi ..z dwa razy w roku zdążają się bezowulacyjne cykle..ale nadzieja umiera ostatnia
Kochana mi jak się okres spóźnial to tylko z powodu złych wyników hormonalnych Ale mam w porządku. W poprzednich 3 ciazach które straciłam miałam krwawienia. A teraz okres się zatrzymał i nie znam powodu ponieważ wyniki mam w porządku potwierdzone dwa dni temu.

Może jeszcze nic straconego. Mi też wyszedł negatywny w 36dc ale póki miesiączki nie ma jest jakaś tam jeszcze nadzieja że w późniejszym czasie jednak kreska się pojawi. A ile dni do @ ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry