Dziewczyny A mam pytanie. Czy test z apteki A ze spozywczaka jest jakaś różnica między testami? Bo ja mam ze spozywczaka test. Mam nadzieję że to nie ma różnicy z wykrycie ciazy.
Wydaje mi się, że nie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny A mam pytanie. Czy test z apteki A ze spozywczaka jest jakaś różnica między testami? Bo ja mam ze spozywczaka test. Mam nadzieję że to nie ma różnicy z wykrycie ciazy.
Ja najdłuższy cykl miałam 60 dni..to była masakra ..testy , testy z krwi ..z dwa razy w roku zdążają się bezowulacyjne cykle..ale nadzieja umiera ostatniaNie no załamywać się nie chce ale chciałabym być już w ciąży A to jest jedyna nadzieja aby urodzić jeszcze w tym roku. Z testowaniem poczekam do wtorku może jeśli będzie faktycznie ciaza to coś już może pokazać chociaż delikatnie ale żeby już pokazało i bym wiedziała że się w końcu udało.
Ok to czekam spokojnie do wtorku jeśli @ się nie pojawi to zrobię testWydaje mi się, że nie![]()
Kochana mi jak się okres spóźnial to tylko z powodu złych wyników hormonalnych Ale mam w porządku. W poprzednich 3 ciazach które straciłam miałam krwawienia. A teraz okres się zatrzymał i nie znam powodu ponieważ wyniki mam w porządku potwierdzone dwa dni temu.Ja najdłuższy cykl miałam 60 dni..to była masakra ..testy , testy z krwi ..z dwa razy w roku zdążają się bezowulacyjne cykle..ale nadzieja umiera ostatnia
Miałaś krwawienia przez cały okres trwania tamtych ciąż?Kochana mi jak się okres spóźnial to tylko z powodu złych wyników hormonalnych Ale mam w porządku. W poprzednich 3 ciazach które straciłam miałam krwawienia. A teraz okres się zatrzymał i nie znam powodu ponieważ wyniki mam w porządku potwierdzone dwa dni temu.
I to trwało aż do poronienia? Moja przyjaciółka przez pierwsze 3 miesiące miała miesiączkę, nawet nie wiedziała, ze jest w ciąży. Aczkolwiek ta miesiączka była słabsza od tych sprzed ciążyTak ale bez bolesne. Nie widziałam różnicy między miesiączka z przed ciąży A w trakcie ponieważ były takie same.