Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matkoNie normalnie się kończyła i później poronilam. Przyczyny poronienia były takie miałam prawie 40 prolaktyne prawie 13 TSH i ostre napady padaczkowe które doprowadzaly mnie do niedotlenienia mózgu tracilam wzrok na kilka minut i strasznie głowa mnie po atakach bolała.
Piszesz do mnie. Jeśli tak to u mnie na teście nie wyszło nic negatyw. Czekam na @ Jeśli nie przyjdzie to we wtorek 40dc testuje.Ja z taka kreska słaba byłabym już na becie w szpitalu [emoji23][emoji23] nie wytrzymałabym do rana
Albo o mnie.jutro wykonam test, chcę zobaczyć znów dwie kreski.
![]()
Młoda1994 będzie dobrze, zobaczysz![]()
Nie wydaje mi się. Pewnie małpa przyjdzie dzisiaj w nocy lub jutro w dzień. Jakoś zaczęłam wierzyć że ten test pokazał że u mnie nie ma ciąży. I tak się nastawiam. A jeśli okresu nie będzie to spotka mnie mila niespodzianka. Ale jak narazie czekam na @ i zaczynam nowy cykl starań po raz kolejny[emoji852]
Nie jestem przekonana co do tej drugiej kreski.Magda do Ciebie [emoji23] ja nie umiem siedzieć i zawsze po pozytywnym teście biegłam do labo zeby mieć pewność , na usg dopiero widać coś jak beta jest powyżej tysiaka