reklama

Starania 2019!

Nie normalnie się kończyła i później poronilam. Przyczyny poronienia były takie miałam prawie 40 prolaktyne prawie 13 TSH i ostre napady padaczkowe które doprowadzaly mnie do niedotlenienia mózgu tracilam wzrok na kilka minut i strasznie głowa mnie po atakach bolała.

reklama
Ale potwierdzili mi dwa dni temu że wyniki hormonalne są ok ataków od roku nie mam więc naprawdę nie wiem jaka jest przyczyna tak dużego opóźnienia @ bo w to że udało się po 2 latach starań zajść w ciążę to chyba mało prawdopodobne. Stresu też nie mam.

Nie wydaje mi się. Pewnie małpa przyjdzie dzisiaj w nocy lub jutro w dzień. Jakoś zaczęłam wierzyć że ten test pokazał że u mnie nie ma ciąży. I tak się nastawiam. A jeśli okresu nie będzie to spotka mnie mila niespodzianka. Ale jak narazie czekam na @ i zaczynam nowy cykl starań po raz kolejny[emoji852]

Nie wydaje mi się. Pewnie małpa przyjdzie dzisiaj w nocy lub jutro w dzień. Jakoś zaczęłam wierzyć że ten test pokazał że u mnie nie ma ciąży. I tak się nastawiam. A jeśli okresu nie będzie to spotka mnie mila niespodzianka. Ale jak narazie czekam na @ i zaczynam nowy cykl starań po raz kolejny[emoji852]

Nie zaczniesz nowego cyklu, fasolka już pewnie mieszka u Ciebie ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry