MartaSx
mama Oliwierka
No raczej a potem z wózkamiMy to siw chyba dziewczyny na jakis soczek umowimy [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No raczej a potem z wózkamiMy to siw chyba dziewczyny na jakis soczek umowimy [emoji23]
Hahah oby!No raczej a potem z wózkami
Ja kawałek za Poznaniem, do Poznania żabi skok [emoji16]A Ty też z Poznania? Ha ha ja na zwycięstwa przy galerii pestce mieszkam
No nawet wypada skoro taka kumulacja poznańska tutaj [emoji16]My to siw chyba dziewczyny na jakis soczek umowimy [emoji23]
A kawalek za Poznaniem z ktorej strony? [emoji16] ja mieszkam tuz za zachodnią granicą miasta - SkórzewoJa kawałek za Poznaniem, do Poznania żabi skok [emoji16]
No nawet wypada skoro taka kumulacja poznańska tutaj [emoji16]
J a jeszcze dwa lata i chcemy się przeprowadzić okolice dopiewa, palenia zobaczymy gdzie działkę kupimyA kawalek za Poznaniem z ktorej strony? [emoji16] ja mieszkam tuz za zachodnią granicą miasta - Skórzewo![]()
Dziewczyny ja padam na pysk. Jest masakra w tej ciąży. W poprzedniej się tak nie czułam. Spać mi się chce, nie mam na nic ochoty i mdłości mam z rana. Ale potem już lepiej jest. Jestem wykończona wiecznie zmęczona.
Aga gratulacje mega super wieści przepraszam teraz doczytałam.
Olineekg daj znać jak test
Oj tam nie ma co się baćDzień dobry wszystkim [emoji4] Zaspałam do pracy z tego wszystkiego testu nie zrobiłam.. ale może i dobrze, chyba się boje, że znowu tylko jedna kreska [emoji53] udanego dnia dziewczyny mimo tej okropnej pogody.. a Tobie MartaSx dużo dużo odpoczynku!
Ooooo w moje rejony [emoji173][emoji173][emoji173]J a jeszcze dwa lata i chcemy się przeprowadzić okolice dopiewa, palenia zobaczymy gdzie działkę kupimy
Ja zupełnie druga strona, okolice Swarzędza [emoji6]A kawalek za Poznaniem z ktorej strony? [emoji16] ja mieszkam tuz za zachodnią granicą miasta - Skórzewo![]()
Też myśleliśmy nas tymi miejscowościami, ale ostatecznie zapadła inna decyzja [emoji16]J a jeszcze dwa lata i chcemy się przeprowadzić okolice dopiewa, palenia zobaczymy gdzie działkę kupimy
Mamę to ja mam 100 km a teściowa 60 sami jesteśmy więc luzik. I tak jest dobrze [emoji23]Ja zupełnie druga strona, okolice Swarzędza [emoji6]
Też myśleliśmy nas tymi miejscowościami, ale ostatecznie zapadła inna decyzja [emoji16]
Wolałam mieć bliżej do mamy niż do pracy, bo to ona będzie mi za chwilę bardziej potrzebna [emoji16]