Fado123
Fanka BB :)
Tak będzie dziewczynka ZuziaCzyli będziesz mieć córeczkę.super, gratuluję. Jak chcecie jej dać na imię?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak będzie dziewczynka ZuziaCzyli będziesz mieć córeczkę.super, gratuluję. Jak chcecie jej dać na imię?
Muszę mierzyć bo mam takie rozregulowane cykle że potem nie wiadomo o czym gadać z lekarzem..... Ale jak już pojadę to dam sobie na wstrzymanie.To teraz sobie odpuść , nie mierz , nie sprawdzaj , jedź ,odpoczywaj i wyluzuj się na maxa %a ja będę trzymać kciuki ,żebyś za chwilę wysłała nam 2 kreseczki!
Wiesz co a jesteś pewna że on chce 2 dziecko ? mój też miał dość sexu na zawołanie , ja już później też , może po prostu nie mów mu "dziś owulacja " tylko sama zacznij ,może tak będzie lepiejZawiesiła mi się strona![]()
Zawiesiła mi się strona![]()
, ale ma do tego spory dystans i nie rozumie mojego podejścia.U mnie to samo!!!!Fado123
mówi, że chce choć uważa, że jeśli zostaniemy z samym synem będzie ok - widzę, że emocjonalnie nie przeżywa tego. Pyta sam z siebie jak testy ciążowe, które robię. Raz zapytał z entuzjazmem czy mam dni płodne, ale ma do tego spory dystans i nie rozumie mojego podejścia.