reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania 2019!

reklama
993267

Polecę z samego rana. Ile czeka się na wynik?
Tak bardzo chcemy mieć maluszka że czasami myślę, że po prostu sobie wmawiam jakieś objawy. Do tej pory miałam regularne miesiączki i nigdy takich plamien. Od dwóch dni siedzę i czytam fora jak jakaś desperatka.... Aż wstyd się przyznać....
Nie masz się czego wstydzić. My tu wszystkie tak mamy :) ja jeszcze 2 tygodnie temu myślałam że jestem jedna, jedyna.. a tu się okazuje że takich jak ja jest wiele...

Gdzie można zakupić ten specyfik? :) :rofl: :laugh2:
Na polskich stronach widzialam dzis na ceneo opinie popatrz w google bo ja mieszkam w Irlandii i tu normalnie stacjonarnie mozna kupic, ale w Polsce tez musi byc mozliwosc zamówienia. Czekaj zaraz sprawdze :) W opiniach na fb sobie wpisz i zobacz ludzie dlugo sie starali, a tu uzyli tego zelu i pomoglo bo odzywia plemniki, poprawia ruchliwosc i żywotność. Tak ma w opisie skladu. Zawsze warto sprobowac jesli ktos dlugo sie stara. Ja akurat z tym nie mialam problemu, ale niestety straciliśmy Dzieciątko w 6tc :(

To jest pierwsza faza dopiero myślę że nie masz co przejmować się temperatura. Moja bardziej skacze jak ma Cię to pocieszyć.

Trzymasz zasad mierzenia temp?

Staram sie. W tym samym miejscu, bez ruchu, po spaniu cała noc. Jedynie to do pol godziny mi się waha czas, bo nim się ockne to kilka raz budzik musi mi zadzwonić :) ...to mówisz że nie jest tak źle? No to mierze dalej...

reklama
Staram sie. W tym samym miejscu, bez ruchu, po spaniu cała noc. Jedynie to do pol godziny mi się waha czas, bo nim się ockne to kilka raz budzik musi mi zadzwonić :) ...to mówisz że nie jest tak źle? No to mierze dalej...
Naprawdę nie masz się czym przejmować. Tak naprawdę trzeba minimum 3 cykle mierzyć temperaturę aby zobaczyć różnicę na wykresie. Każdy nasz cykl jest inny. Zwłaszcza jak się ma nieregularne cykle. Plus minus godzina jest dopuszczalna. Ale ważne jest aby były 3-4 godziny nie przerwalnego snu.

Do góry