reklama
malinowelove
Fanka BB :)
Ale piękna kreska!!! Który masz dc? Gratulacje i trzymam kciuki!!! Ale się cieszę, że chociaż jednej z nas w końcu się udało!!!Dziewczyny, ja chyba mam jakieś zwidy.

Robiłaś jeszcze jeden?

A ja zazdroszczęAle piękna kreska!!! Który masz dc? Gratulacje i trzymam kciuki!!! Ale się cieszę, że chociaż jednej z nas w końcu się udało!!!
Robiłaś jeszcze jeden?![]()

grope_
Dzisiaj 60dcAle piękna kreska!!! Który masz dc? Gratulacje i trzymam kciuki!!! Ale się cieszę, że chociaż jednej z nas w końcu się udało!!!
Robiłaś jeszcze jeden?![]()

grope_
DziękujeGrope tak myślałamgratulacje
![]()

grope_
Kochana ja wiem, ze to są czasami trudne momenty. Moja bliska koleżanka tez zaszła i ciężko mi było to przejść, mimo ze gratulowałam jej szczerze i z całego sercaA ja zazdroszczę![]()

A kiedy miałaś ostatni okres? A rzekomo nie było kiedy bombelka zrobićDziękujeJutro lece na bete i będę pisać do ginekologa, bo nie mam pojecia który to tydzień
![]()

No właśnie ja nie wierzę, że się uda. Puszczają mi nerwy i nieraz podnoszę głos na syna, bo gdzieś w podświadomości mam myśl, że jakby on nie był na cycu dawno byłoby rodzeństwo w drodze. Wiem, że czy każda inna będzie w ciąży czy żadna, to ja od tego nie zajde. Ale jakoś tak smutno jak się ma jedną kreskę a prawie wszyscy mają dwie, choć wręcz są na wściekliKochana ja wiem, ze to są czasami trudne momenty. Moja bliska koleżanka tez zaszła i ciężko mi było to przejść, mimo ze gratulowałam jej szczerze i z całego sercaWam tez się uda
![]()

reklama
grope_
Ostatnia miesiączka 14.04!A kiedy miałaś ostatni okres? A rzekomo nie było kiedy bombelka zrobićpewnie będziesz jeszcze lutową mamą.