reklama

Starania dla mam i kp

• Starter tematu Starter tematu użytkowniczka 193915
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Lo jej, to też długie. Ale @grope_ udawadnia, że i przy takich cyklach może się udać 💪
Myślę, że wszystko możliwe. Aczkolwiek przy córce miałam bardzo szybko jak na mnie owulację bo jakoś 14 dc, a z synem zaszłam w ciążę 23 dc, to by się zgadzało z obserwacji śluzu i z wieku ciąży 😉 a teraz śluzu żadnego nie zauważyłam, chociaż w dwóch pierwszych ciążach też nie🤣

Myślę, że wszystko możliwe. Aczkolwiek przy córce miałam bardzo szybko jak na mnie owulację bo jakoś 14 dc, a z synem zaszłam w ciążę 23 dc, to by się zgadzało z obserwacji śluzu i z wieku ciąży 😉 a teraz śluzu żadnego nie zauważyłam, chociaż w dwóch pierwszych ciążach też nie🤣
A widzisz, więc szansa jest, że to dni płodne 😃

reklama
To czekanie na okres jest dobijające, szczególnie jak się zrobi kilka negatywnych testów🙈w przyszłym cyklu chyba zamówię sobie testy owulacyjne.
Nooo🙄człowiek niby wie, że są małe szanse, ale ta nadzieja jest i czekanie, aż w końcu przyjdzie ten okres i wszystko będzie jasne. Ja nie wiem czy to nie był nasz ostatni cs na jakiś czas, zobaczymy, może jeszcze damy sobie jedną szanse przez kolejny miesiąc, a jak nie to na razie kończymy temat starań.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry