Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrobisz jak uważasz. Ja uważam że raczej zaszłaś w ciążę, bo pękła wam gumka. Ty sama nie wiesz czy tak nie było. I tego się trzymaj! Jak byś się czuła gdyby antykoncepcja typu tabletki należała do facetów a twój mąż w ukryciu przed tobą przestałby je brać? Zwłaszcza wtedy, gdy ty nie chciałabyś jeszcze być mamą! Z gumką da się zajść w ciążę i takiej wersji bym się trzymała!Dziewczyny mam nie mówić jednak? nie poszłam dziś do pracy , wzięłam wolne żeby zrobić badania, teraz siedzę i cały dzień rozmyślam...chciałam powiedzieć prawdę mężowi ale tyle dziewczyn napisało mi że to nie najlepszy pomysł.Czuję się okropnie na dodatek mam dziwne bóle brzuchanie wiem czy to nerwy czy ciąża... proszę tylko nie krytykujcie mnie za to co zrobiłam ....stało się i już tego nie cofnę...
![]()
Dziewczyny mam nie mówić jednak? nie poszłam dziś do pracy , wzięłam wolne żeby zrobić badania, teraz siedzę i cały dzień rozmyślam...chciałam powiedzieć prawdę mężowi ale tyle dziewczyn napisało mi że to nie najlepszy pomysł.Czuję się okropnie na dodatek mam dziwne bóle brzuchanie wiem czy to nerwy czy ciąża... proszę tylko nie krytykujcie mnie za to co zrobiłam ....stało się i już tego nie cofnę...
![]()
niunians ... dziękuj za posta ... widzę że rozumiesz co przechodzę..wiem .. ja na razie czekam na wyniki testu w laboratorium ,jeśli okaże się że jestem w ciąży będę musiała porozmawiać z mężem.Chciałam powiedzieć prawdę ale wiele dziewczyn potwierdziło że to nie najlepszy pomysl ...cholera![]()