reklama

starania , dolki a co z partnerem?

KOCHANA malinko ŻYCZĘ POWODZENIA I UPRAGNONEJ FASOLECZKI POD SERCEM:tak::tak::tak::tak::tak:JAK DO TEGO DOSZŁO TAK DOSZŁO CIORT Z TYM KOCHACIE SIĘ I BĘDZIECIE MIELI DZIECKO JA BYM MĘŻOWI NIE POWIEDZIAŁA O TWOICH OBAWACH CO DO SPOSOBU JAK DO TEGO DOSZŁO (WSZTSTKIE MAMY SWOJE MAŁE TAJEMNICE) A DLA MĘŻA I TAK TO BĘDZIE MEGA WIADOMOŚĆ WIĘC JAK OCHŁONIE BĘDZIE SIĘ MEGA CIESZYL:tak::tak::tak::tak::tak: BUZIAKI TRZYMAJ SIĘ I SIĘ NIE ZAMARTWIAJ

reklama
Ja też uważam, że lepiej w takiej sytuacji nie mówić M prawdy. Stało się i tego już raczej nie odkręcisz - chyba, że okaże się, że nie jesteś w ciąży.
Co do sprawy, to nigdy bym tak nie postąpiła, jak Ty. Mojego męża udało mi się namówić na dziecko dopiero 2 lata po ślubie. Przez 2 lata nie było mi łatwo, ale z drugiej strony wiedziałam, że chce dla nas jak najlepiej. Niepewność zatrudnienia i chęć poprawienia warunków finansowych, mieszkaniowych rodziny są dla mężczyzny czymś, co decyduje o powiększeniu rodziny. Z jednej strony może być to dla nas wadą - jeżeli baardzo pragniemy dziecka, ale tak na prawdę to jest to zaleta. Mężczyzna czuje się odpowiedzialny za rodzinę, za zapewnienie jej godziwych warunków. Czasami kobieta ma problemy z ciążą, po urodzeniu dziecka traci pracę, a mąż musi utrzymać rodzinę - 3 osoby, opłacić czynsz, prąd itp. Jakby nie patrzeć, to koszty utrzymania dziecka do 1-1,5 roku są bardzo wysokie: ubranka, wyposażenie pokoju, wózki, szczepienia, leki, kosmetyki, szczepionki, pieluszki (chyba, że kupi się np. pieluszki tetrowe i codziennie się je pierze, prasuje itp).

czesc dziewczyny pozdrawiam. widze ze jest troche starajacych ale u was jest strasznie nerwowo. Ja strałam sie kilka lat teraz jestem szczesliwa mama. Powiem Wam szczerze ze te ktore nie moge zajsc niech szukaja dobrego lekarza a nie złoscia reaguja. SPOKOJ SPOKOJ I DOBRE NASTAWIENIE T 50% ZWIEKSZA NASTAWIENIA DO BYCIA MAMA.

CO DO PRZENIESIENIA PLEMNIKA Z PALCA DO POCHWY I ZAJSCIE W CIAZE JEST RACZEJ NIEMOZLIWE JUZ SAMO DOTKNIECIE PLEMNIKA GO USZKADZA DO TEGO TARCIE W TRAKCIE WLOZENIA POWODUJE JEGO USZKODZENIA. A TYM KTORE TWIERDZA ZE MOZNA I JESZCZE POWOLUJA SIE ZE JEST TAKICH MLIONY TO JEST SMIEJSZNE A Z LEKARSKIEGO PUNKTU WIDZENIA NIEMOZLIWE. NIE MA TAKICH STATYSTYK BO ZADEN NORMALNY LEKARZ SIE NIE PYTA JAK ZASZŁAS W CIEZE. A TYM KTORYM SIE WYDAJE ZE TAK ZASZŁY JEST SMIESZNE.
ZGADZAM SIE Z MALENA
WYLUZUJCIE DZIEWCZYNY

TYM KTORE NAPRAWDE CHCA ZAJASC W CIAZE I SA Z OKOLIC WARSZAWY TO MOGE PODPOWIEDZIEC DO KOGO SIE UDAC. SAMO GADANIE NIE POMOZE

dasz namiar? :)

Boję się powiedzieć o tym, mężowi, boję się jego reakcji :(
Matko a co to za rozmowa dziwna? męża się boisz ? to co to za mąż? tyran jakis czy co? nie rob z niego potwora! no chyba ze takim jest
" boje się męża reakcji"...-śmieszne...
Chyba jestescie małżenstwem ! a w małżenstwie rożnie bywa i dzieci się pojawiają!!!
Ta cala dyskusja jest śmieszna....normalnie mowisz ze tak się stalo i juz.A co on nie wie ze z seksu dzieci się biorą.W płynie ejakulacyjnym tez są plemniki.
To po co za mąż wychodzilas za niego jak się takiej rozmowy boisz.

Matko a co to za rozmowa dziwna? męża się boisz ? to co to za mąż? tyran jakis czy co? nie rob z niego potwora! no chyba ze takim jest
" boje się męża reakcji"...-śmieszne...
Chyba jestescie małżenstwem ! a w małżenstwie rożnie bywa i dzieci się pojawiają!!!
Ta cala dyskusja jest śmieszna....normalnie mowisz ze tak się stalo i juz.A co on nie wie ze z seksu dzieci się biorą.W płynie ejakulacyjnym tez są plemniki.
To po co za mąż wychodzilas za niego jak się takiej rozmowy boisz.

No wlasnie z tym preejakulatem to rozni ludzie roznie mowia... np. wikipedia twierdzi, ze nie ma w nim zdolnych do zaplodnienia plemnikow...

Cześć Dziewczyny . Wczoraj nie miałam głowy żeby wejść tutaj , musiałam ochłonąć. Potwierdziło się ,jestem w ciąży. Powiedziałam mężowi , był bardzo zaskoczony.

Powiedziałam mu też prawdę,było zły , długo rozmawialiśmy. Tak na prawdę nie mamy pewności jak to się stało, być może to prezerwatywa zawiodła.Dzisiaj już wszystko w porządku.Mam od czwartku dziwne bóle podbrzusza , nie wiem czy to normalne, w poniedziałek jestem umówiona na wizytę u ginekologa . Teraz najważniejsze żeby dzidzia był zdrowa.

PS. Chciałam Wam wszystkim starającym się życzyć dużo szczęścia, na pewno szybko się uda. A tym dziewczynom które mają już dzieci , żeby dzieciaczki rosły zdrowo.Dużo radości z macierzyństwa!

Powiedziałam mu też prawdę,było zły , długo rozmawialiśmy. Tak na prawdę nie mamy pewności jak to się stało, być może to prezerwatywa zawiodła.Dzisiaj już wszystko w porządku.Mam od czwartku dziwne bóle podbrzusza , nie wiem czy to normalne, w poniedziałek jestem umówiona na wizytę u ginekologa . Teraz najważniejsze żeby dzidzia był zdrowa.

icon14.gif
icon14.gif
icon14.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry