reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

starania , dolki a co z partnerem?

Powiedziałam mu też prawdę,było zły , długo rozmawialiśmy. Tak na prawdę nie mamy pewności jak to się stało, być może to prezerwatywa zawiodła.Dzisiaj już wszystko w porządku.Mam od czwartku dziwne bóle podbrzusza , nie wiem czy to normalne, w poniedziałek jestem umówiona na wizytę u ginekologa . Teraz najważniejsze żeby dzidzia był zdrowa.
Ogromne gratulacje:-):-)

reklama
Niunia27, Catedra , Zajęczek81 , dziękuję bardzo! Jestem szczęśliwa ale jeszcze niedowierzam :) Dzisiaj miałam lekkie plamienie , czy to normalne w ciąży?

Gratuluję Ci Malinko:-) Nie denerwuj się tym plamieniem, nie znam się na tym za bardzo więc niewiem co Ci doradzić ale napewno wszystko będzie w porządku:-)Dziś idź spokojnie do lekarza i daj znać jak było:-) A póki co miłego dzionka Ci życzę:-)
A mi znowu sięnie udało i od soboty mam okres:-(

Zdarzają się takie plamienia. Ale trzeba być czujnym.
Możesz sobie profilaktycznie łyknąć no-spę.
Gratulacje! Daj znać, co powie lekarz!

malinka27 nie denerwuj sie plamieniem..wazne ze dzis idziesz do gina ja tez mam plamienie i lekarz dal mi duphaston mimo ze ono jeszcze nie ustalo to z ciaza jest wszystko ok...
a jak u Ciebie?plamienie ustalo??daj znac jak u lekarza bylo...ktory to tydzien??

stawiam że zaraz bedzie koniec tematu albo przeniesie się na inny wątek

nie zobaczyłyście testu , nie zobaczycie brzuszka, ani fasolki na usg

kto jest dłużej na forum to zna wiele takich historii napisanych tylko dla intrygii i chęci poznania co na dany temat sądzą inni albo dla jaj albo czują się samotni i wymyślają różne rzeczy żeby móc z kimkolwiek móc porozmawiać :sorry2:

nawet sama chęć bycia na takim forum popycha ludzi do róznych kłamstw i wymyslania historii

stawiam że zaraz bedzie koniec tematu albo przeniesie się na inny wątek

nie zobaczyłyście testu , nie zobaczycie brzuszka, ani fasolki na usg

kto jest dłużej na forum to zna wiele takich historii napisanych tylko dla intrygii i chęci poznania co na dany temat sądzą inni albo dla jaj albo czują się samotni i wymyślają różne rzeczy żeby móc z kimkolwiek móc porozmawiać :sorry2:

nawet sama chęć bycia na takim forum popycha ludzi do róznych kłamstw i wymyslania historii

Przylaczam sie do tego zakladu, tez stawiam ze zaraz bedzie koniec tematu.

Tyle, ze ja mysle ze przez to ze Malina na bardzo chciala zafasolkowac, moze doszukala sie jakis objawow i dlatego pytala, czy w jej wypadku zafasolkowanie byloby mozliwe. Potem kiedy, sporo dziewczyny sie zaangazowalo w sprawe, a inne sie wysmiewaly, Malina zaczela naginac prawde. Najpierw niby test wyszedl pozytywnie, potem beta itd.
Teraz niby ma plamienie po to, zeby za chwile powiedziec ze "niestety ale sie nie udalo". Pewnie jej sie wydaje, ze to dobry pomysl, zeby wyjsc z twarza z tego calego zamieszania, ktore sie z powodu tego watka zrobilo.
Fakt jest taki Malinka, ze my starajace czesto doszukujemy sie ciazowych objawow i mylimy sie co do nich, rownie czesto. Nie ma co sie wsydzic faktu, ze jednak @ przyszla, pomimo tego ze mialas nadzieje lub nawet bylas pewna ze to fasolka.
Pozdrawiam.

reklama
Dziewczyny mi też sie wydaje ze to kompletna bzdura co ona tu pisze:crazy:Ze najpierw mąz miał wyprysk i ze pod pretekstem pojscia sie umyc poszla i sobie wsadziłaprzepraszam tu za wypowiedz:crazy::wściekła/y:aa teraz pisze nie wie jak to dokladnie sie stało ze moze prezerwatywa zawiodła:crazy:Zal mi tej kobiety:crazy:Jak chcesz sobie robic jaja to mozesz ze swoich kolezanek a nie z nas:crazy:Teraz pewnie czeka sobie do 20 przyjdzie na forum i powie ze poroniła:crazy:Nie rozumiem takich ludzi:angry::no:

Ostatnia edycja:
Do góry