reklama

starania , dolki a co z partnerem?

reklama
I znowu to samo... Myślcie sobie co chcecie , ja nie zamierzam nikogo na siłę przekonywać i się tłumaczyć.
Kaprycha jeszcze parę dni temu życzyłaś mi zdrowej fasolki a teraz znowu zaczęłaś.Pokazałaś jaka jesteś naprawdę.
Te które twierdzą że zakładam tu jakieś nieprawdziwe może same tak robią. Poczułam się urażona czytając komentarze że pewnie jestem małolatą która wypisuje historie jak z Bravo Girl albo że dotknęłam spermy i myślę że jestem w ciąży.Pomijając fakt że po moim wątku kilka dziewczyn zaczęło się sprzeczać.
Pozdrawiam Dziewczyny które były mi życzliwe.

I znowu to samo... Myślcie sobie co chcecie , ja nie zamierzam nikogo na siłę przekonywać i się tłumaczyć.
Kaprycha jeszcze parę dni temu życzyłaś mi zdrowej fasolki a teraz znowu zaczęłaś.Pokazałaś jaka jesteś naprawdę.
Te które twierdzą że zakładam tu jakieś nieprawdziwe może same tak robią. Poczułam się urażona czytając komentarze że pewnie jestem małolatą która wypisuje historie jak z Bravo Girl albo że dotknęłam spermy i myślę że jestem w ciąży.Pomijając fakt że po moim wątku kilka dziewczyn zaczęło się sprzeczać.
Pozdrawiam Dziewczyny które były mi życzliwe.

Wyluzuj, podalam tylko moja teorie :-D Ciagle sie z nia zgadzam. Oczywiscie moge sie mylic. Caly czas Ci zycze zdrowej fasolki, jesli nawet nie masz zadnej w brzuszku, to tej nastepnej. Buzka

P.S. Wiesz, jezeli na serio betka Ci wyszla pozytywnie, to zrob fotke i nam ja wklej. Wtedy juz nikt nie bedzie mial watpliwosci ^^

Ostatnia edycja:
reklama
Dobrze nie wyklucza ale wczesniej pisala ze sobie wlozyla a co ma jedno do drugiego
""':confused::confused::-)
Nie wiem czy przeczytałaś wszystko co ona pisała, ale dużo wcześniej pisała że wcześniej jej M. używał prezerwatyw, więc wszystkie zaczęłyśmy jej mówić że może zaszła z powodu pękniętej gumki a nie tego co zrobiła:tak: więc czytaj dokładniej :wściekła/y: pozdrawiam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry