reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

starania , dolki a co z partnerem?

Teraz wymyslasz sytuacje zeby nie było ze jestes Jakas psychiczna:-)Ale powiem ci ze jestes i powinnas sie leczyc:tak::tak:To dziwne zmieniasz nick bo ci głupio:wściekła/y:Jakbys naprawde byla w ciązy to pewnie pochwalilabys sie swoim dzidziusiem:tak:a ty poprstu szukasz dobrej zabawy i robisz nas w konia:-)Zal mi cie dziewczyno zastanowi sie za nim cos napiszesz albo w ogole tu nie wchodz nikt nie potrzebuje czytac jakis farmazonów:crazy:Ale dzięki bo dzieki temu sie usmialam:-D:-DPozdro Malina:-D

reklama
Teraz wymyslasz sytuacje zeby nie było ze jestes Jakas psychiczna:-)Ale powiem ci ze jestes i powinnas sie leczyc:tak::tak:To dziwne zmieniasz nick bo ci głupio:wściekła/y:Jakbys naprawde byla w ciązy to pewnie pochwalilabys sie swoim dzidziusiem:tak:a ty poprstu szukasz dobrej zabawy i robisz nas w konia:-)Zal mi cie dziewczyno zastanowi sie za nim cos napiszesz albo w ogole tu nie wchodz nikt nie potrzebuje czytac jakis farmazonów:crazy:Ale dzięki bo dzieki temu sie usmialam:-D:-DPozdro Malina:-D

No pewnie!! ale świetna zabawa , Ola14024 ...daruj sobie te złośliwości.Pokazałaś na jakim jesteś poziomie.

dziewczyny, jeśli waszym zdaniem Malinka to troll, to nie wchodźcie tu i nie karmcie trolla!

jesli malinka faktycznie jest trollem, two swoją reakcją i słowami wcale nei przewyższacie jej poziomu

a jesli malinka pisze prawde, to obrażacie dziewczynę.

także jesli nie macie nic kulturalnego do powiedzenia w tym temacie, to nic nie mówcie.

dziewczyny, jeśli waszym zdaniem Malinka to troll, to nie wchodźcie tu i nie karmcie trolla!

jesli malinka faktycznie jest trollem, two swoją reakcją i słowami wcale nei przewyższacie jej poziomu

także jesli nie macie nic kulturalnego do powiedzenia w tym temacie, to nic nie mówcie.

zgadzam sie całkowicie. i kropka.

To własnie Ty pokazalas na jakim jestes poziomie masz 27 lat a zachwujesz sie jak dziecko i do tego kłamiesz:-)Wiec to TY sobie daruj:wściekła/y:Dasz jakis dowód nie bedzie tego wszystkiego uwierzymy :-)ale widze ze nie masz wiec wszystko jasne ze nas oszukalas:crazy::sorry2:Albo zaraz cos pewnie na biegu wymyslisz znając Ciebie

Ostatnia edycja:
dziewczyny, jeśli waszym zdaniem malinka to troll, to nie wchodźcie tu i nie karmcie trolla!

Jesli malinka faktycznie jest trollem, two swoją reakcją i słowami wcale nei przewyższacie jej poziomu

Także jesli nie macie nic kulturalnego do powiedzenia w tym temacie, to nic nie mówcie.

popieram

No tak... nie było mnie tu parę dni a niektóre z Was znowu się nakręcają na czele z Kaprychą i jej konkursem. Cokolwiek bym tu nie napisała to i tak niektóre z Was będą węszyć że coś jest nie tak . O czym świadczy post jednej z forumowiczek która stwierdziła że jak wkleję zdjęcie testu to pewnie będzie z internetu.No i potem dziwicie się że ktoś po prostu olewa to forum i się nie odzywa.
Jestem pewna że gdybym napisała jakiś post w innym temacie to zaraz któras z "uprzejmych" koleżanek napisałaby że pewnie specjalnie zakładam temat żeby pokazać że naprawde jestem w ciąży i interesuje się forum i wymyślam fikcyjne problemy. Gdy nic nie piszę w innych tematach to też żle i podejrzane.
Gdybym wkleiła test to ktoś by napisał że mam go z internetu.
Gdy z kolei nie wkeję to też będzie zle. Zastanówcie się naprawdę nad tym co piszecie.
Naprawdę już mnie to śmieszy. :)
Jeśli się tu jeszcze pojawię (w co wątpię) to i tak pod innym nickiem .
Pozdro
LOL , rozwiazanie jest banalne! Wklej test lub betke ale napisz flamastrem Malinka ( na tescie nie na fotce w paincie). Ciekawe czemu jeszcze na to nie wpadlas? Bo nigdy nie zrobilas pozytywnego testu lub betki??? Smiechu warte :-D:-):-D

reklama

"W piątek wzięłam pierwszą tabletkę. W sobotę miałam przytulanko. W niedzielę zapomniałam pigułki (spóźnienie wynosiło równe 24 h), wzięłam w poniedziałek dwie. We wtorek poczułam silny ostry ból w podbrzuszu po lewej stronie, który koleżanki zdaje się opisują jako ból owulacyjny. We wtorek wieczorem, czy w środę, po podmyciu się wytarłam się nie swoim ręcznikiem, tylko wujka.
Proszę, powiedzcie mi, że nie mogłam zajść w ciążę z ręcznikiem! Jak to napisałam to widzę że to absurd, ale tkwi we mnie ten kretyński lęk i nie mogę się go pozbyć :(((
"

"No wiec...mialem ostatnio dziwna sytuacja...o ktorej opowiedzialem nielicznym i tak naprawde nic sie nie dowiedzialem...Wiec...bylem ostatnio ze swoja dziewczyna i ona bawila sie moim penisem...Oczywiscie skonczylo sie to tak ze dostalem orgazmu spuszczajac sie obok niej...I mialem troszke ubrudzone sperma palec...Po godzinie postanowilem zrobic jej palcowke no i stad moje pytanie...Czy mozliwe zeby ona byla w ciazy ? Ile w koncu te plemniki zyja poza organizmem zywym ? (Wszedzie na forach pisza co innego)
P.S. Dodam ze dziewczyna byla dziewica jesli to ma jakies znaczenie...Prosze oszybko odpowiedz...Z gory dziekuje...
"

"Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest."
[/B]

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie no litości, wybaczcie ale już dawno sie tak nie uśmiałam, te teksty są niesamowite:-D:-D

Ale by nam buźki opadły jakby sie okazało że te dziewczyny są jednak w ciąży (oczywiście najbardziej prawdopodobne uwazam to jakby nazwać "pralkowe zapłodnienie":-D No ale jest opcja ze zarodek by sie nie wchłonął i wtedy dziecko by sie na majteczkach rozwijało. Jak dla mnie super, wkładasz do szuflady(bez wirowania) a za 9 miesięcy masz dzidziusia, bez bólu, bez porodu:-D)

hehe a to są odpowiedzi z tej stronki co podałyście:
***ależ możliwe, potem dziecko rozwila sie w pralce a po 9 miesiacach wyjmujesz

***To teraz już wiem czemu w instrukcji mojej pralki piszą, żeby przed uruchomieniem sprawdzić, czy w środku nie ma dzieci

***proponuje założyć prezerwatywe na pralke i do zasobnika nasypać globulek...

***tylko uważaj gdzie potem to pranie wieszasz. jak będzie wisiało w przeciągu, to te odwirowane plemniki mogą podczas porywu wiatru dostać się do twojego ucha, a potem do macicy i ciąża murowana

***przed włożeniem do pralki proponuje dobrze wytrzepać....bielizne i przegonić plemnictwo tam gdzie pieprz.....znaczy pieprzenie rosnie

***plemnictwo maskuje sie jak dobrze wyszkolony oddział ninja- wtapia sie w otoczenie... nie mamy szans

***najpierw domestos, potem wygotować, wywirować i na 3 zdrowaski do pieca

:-D:-D:-D:-D:-D

Malinka - ja oczywiście trzymam nadal za Ciebie kciuki i nie martw sie plamieniami, nawet dzis gdzies wyczytałam ze plamienia sie zdarzają jak zarodek sie "solidnie" zagnieżdza:

"7 tydzien....
....W tym tygodniu możesz odczuwać lekkie skurcze w dole brzucha oraz mieć plamienie, ponieważ zarodek implantuje się mocno w ścianie macicy. Niektóre kobiety mylą nawet to podkrwawianie z normalną miesiączką. Porozmawiaj ze swoim lekarzem o ilości utraconej krwi oraz jeśli skurcze będą dość silne."

A w którym tygodniu jesteś?
Oczywiście daj znać co lekarz powiedział, chociaż dla tych co Ci wierzą:tak:

Do góry