Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba najbardziej dobił mnie lockdown. Bo wcześniej miałam monitoring cyklu bez stymulacji tylko obserwacja (wszystko ok), badanie nasienia (wszytsko ok), ale zawsze było wytłumaczenie, że pewnie dużo stresu, życie w pośpiechu, jakieś zmęczenie. Ale jak po 8 miesiącach pracy z domu, gdzie w końcu byliśmy wyspani, wypoczęci, bez życia w korkach i pośpiechu do biura nadal nic! Jakoś mnie to podłamało. No ale zaczynamy działania. W tym cyklu letroz, był zastrzyk z ovitrelle. Jak się nie uda to w przyszłym miesiącu HSG. A potem zobaczymy. Musiałam się wygadać...Trzeba byc dobrej myśli, bo po co byc złej
Trzymam kciuki!
Wyglada na to ze masz calkiem konkretny plan dzialania. Super!Chyba najbardziej dobił mnie lockdown. Bo wcześniej miałam monitoring cyklu bez stymulacji tylko obserwacja (wszystko ok), badanie nasienia (wszytsko ok), ale zawsze było wytłumaczenie, że pewnie dużo stresu, życie w pośpiechu, jakieś zmęczenie. Ale jak po 8 miesiącach pracy z domu, gdzie w końcu byliśmy wyspani, wypoczęci, bez życia w korkach i pośpiechu do biura nadal nic! Jakoś mnie to podłamało. No ale zaczynamy działania. W tym cyklu letroz, był zastrzyk z ovitrelle. Jak się nie uda to w przyszłym miesiącu HSG. A potem zobaczymy. Musiałam się wygadać...